Alege calitatea pentru obiectele personalizate

Share Button

Cand vine vorba de gravura cu laser, este cazul sa cunosti faptul ca aceasta reprezinta una din cele mai inalte tehnologii de inscriptionare pe diverse tipuri de materiale si automat pe obiecte.

Astfel, prin gravarea laser, inscriptionarile sunt rezistente in timp, inclusiv la actiunile de tip mecanic. Gravura este procedeul prin intermediul caruia este practic arsa suprafata pe care se lucreaza. Obiectele promotionale gravate poarta reclama dorita  multa vreme.

Agrafa Print poate personaliza materiale promotionale indiferent de suportul pe care il doresti, de la ceramica sau sticla, lemn, plastic, carton si asigura de asemenea rezistenta sporita la uzura.

Poti alege pixuri personalizate ori tricouri, odorizate de masina, laptopuri si implicit folii autocolante. Ai varianta optiunii pentru lacuire totala sau partiala pe un material mat, insa si lucios. Confectionarea si respectiv gravarea cu laser a diferitelor obiecte are o aplicabilitate aproape infinita, iar tipul de livrare este de fiecare data unul rapid.

Este utilizata tehnologia laser co3 si fiber, datorita rapiditatii, insa si a calitatii excelente a obiectelor obtinute. Exista o repetabilitate tipodimensionala a pieselor taiate, calitate impecabila a taieturii in cant. De asemenea, acuratete si detalii fine, tehnologie eco-friendly si este exclusa irosirea materialului de ori tip.

Tine oamenii pe care ii iubesti aproape, arata-le respectul si afectiunea ta,, oferindu-le la aniversari ori la alt tip de evenimente, obiecte personalizate. De asemenea, pentru compania ta, acestea reprezinta cea mai buna reclama. Un tricou de calitate sau un alt tip de obiect personalizat, va fi vazut de o serie de persoane diferite.

Ai sa le trezesti curiozitatea atat in privinta brandului, cat si a serviciilor pe care le oferi, iar numarul clientilor va creste, la fel ca si cifra de afaceri. Calitatea atrage de fiecare data si cata vreme este respectata sub toate formele tale, oamenii raman fideli.

In urma gravarii cu laser Agrafa Print poti avea urmatoarele tipuri de obiecte: cutii si carcase acryl, urne plexiglas, logo-uri, trofee acryl, insigne ori plexiglas, suporturi pahare si servetele, cutii din lemn,  placute auto si semne indicatoare, brelocuri, plachete omagiale, elemente de mobilier, fotogravura, marcare laser pe metale, gravura metale vopsite. Alege calitatea pentru obiectele personalizate!

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!