Cele mai bune huse pentru iPhone 5C

Dan Bradu seo
Share Button

Cele mai bune huse pentru iPhone 5C

iPhone 5C inca face furori, de ceva vreme, pe piata telefoanelor mobile din tara noastra. Daca sunteti fericitii posesori sau viitorii posesori ai unui astfel de dispozitiv, va recomandam atunci sa va achizitionati si o husa sau carcasa special conceputa pentru acest model, pentru a fi sigur ca il veti pastra in cele mai bune conditii.

Diferitele huse si carcase va vor proteja telefonul in diferite modalitati. Si, fiti sigur ca exista, in ziua de azi, multe firme pe piata care produc si distribuie huse, folii protectoare si carcase huse pentru iPhone 6 si iPhone 5C. In cele ce urmeaza vom aduce in discutie, printre altele, diferitele modele de huse si carcase pentru telefoanele dumneavoastre mobile si cat de folositoare pot fi acestea.

Husele pentru iPhone 5C sunt realizate din piele ecologica care are rolul de a va proteja intr-un mod extraordinar telefonul, atat carcasa acestuia cat si ecranul sau. Acest tip de husa nu este deloc mare si robusta ci, din contra, are un design slim care va permite sa va tineti iPhone-ul oriunde va doriti, chiar in cel mai minuscul buzunar.

Aceasta husa va ofera avantajul de a avea o fereastra pentru care dumneavoastra nu mai trebuie sa deschideti telefonul pentru a vedea cine va suna caci aceasta fereastra va da posibilitatea aceasta.

Aceasta husa de la Husecool, special creata pentru iPhone 5C, se ataseaza intr-un mod foarte facil de telefonul dumneavoastra si ofera telefonului o protectie maxima atat pentru ecran si spate cat si pentru partile laterale si colturi.

Nu este o husa prea groasa, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca va va ingreuna telefonul sau ca va va ocupa tot spatiul din geanta sau buzunar.

Aceste huse fiind speciale create pentru iPhone 5C, sunt dotate cu decupaje pentru toate ferestrele telefonului care necesita acces extern, precum camera foto sau portul de incarcare.

Aceste huse se gasesc intr-o gama variata de modele si culori, realizate din materiale diverse precum silicon, plastic dur sau chiar piele.

Pentru a avea o tinuta cat mai asortata, e bine sa stiti ca aceste huse se gasesc in foarte multe culori, de la clasicul negru pana la verde, crem si roz, chiar si cu diverse imprimeuri aplicate pe acestea, pentru a va oferi modele cat mai complexe.

Aceste huse sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, continand in interior un gel moale si sunt special construite pentru nevoile dumneavoastra de zi cu zi, oferindu-va astfel o protectie completa, nepermitand telefonului sa se zgarie sau sa sufere diferite socuri.

Be Sociable, Share!