Cum ne defineste o geanta?

Dan Bradu seo
Share Button

Cum ne defineste o geanta?Femeile care tin geanta foarte aproape de corp si cat mai protector in mana sunt acele femei care tin foarte mult la tinuta lor si la tot ce le apartine. Aceste femei fac tot ceea ce pot pentru a nu pierde nimic. Pot fi fiinte destul de agitate si foarte posesive. Gentile tinute la intamplare sunt tipice pentru femei hotarate sau independente.

Atunci cand cumparam genti dama de fiecare data o vom face tinand cont de personalitatea pe care o avem si acest lucru se va reflecta si in modul in care purtam geanta.

Gentile tinute ca pe serviete asa cum le poarta si multe vedete sunt caracteristice femeilor sigure pe ele ce vor sa fie foarte elegante insa care nu dau doi bani pe ceea ce cred ceilalti oameni despre ele si actioneaza rapid fiind foarte precise in absolut tot ceea ce fac.

Femeile ce isi tin gentile pe umar sunt complet lipsite de vigilenta si isi doresc sa fie admirate dar nu sunt sigure pe ele. Chiar daca vor sa fie in permanenta in centrul atentiei si in general le e teama ca cei din jur nu le plac.

Gentile tinute in brate  sunt purtate in general de femeile care isi doresc sa fie mereu la moda si care sunt mai interesate de ce au in geanta decat de modul cum poarta gentile. Sunt femei care stiu in general ce vor de la viata si isi vad scopurile pana la momentul in care le ating. Femeile elegante si obsedate in permanenta de moda sunt destul de pline de ele insa nu sunt foarte interesate de viata de familie si de gospodarie si poarta gentile agatate de brat.

Atunci cand gentile sunt purtate la intamplare impreuna cu mai multe plase si bagaje, persoanele care le au sunt tot timpul obosite sau sunt cele mare muncesc foarte mult si care alearga prin mai multe magazine cu scopul de a isi face aprovizionarea. Ele sunt tot timpul gata sa se sacrifice pentru cei din jur sau pentru familie.

Persoanele care tin geanta ca pe o servieta sunt sigure pe propria persoana si fac treaba cat mai bine fara a le pasa de tot ceea ce spune lumea de ele.

Femeile acestea care tin geanta in brate sunt foarte preocupate de ceea ce se afla in geanta si isi urmaresc tot timpul interesele iar femeile care tin gentile neglijent pe umar sunt cele care nu au foarte mare grija de viata lor si isi doresc doar sa fie in centrul atentiei.

Gentile agatate de brat sunt acele genti preferate de femeile care au anumite inclinatii spre moda si care prefera sa fie tot timpul elegante. De asemenea aceste genti sunt potrivite pentru femeile care se simt cu mult superioare fata de cei din jur si acelor persoane care poarta geanta ca si cand aceasta ar fi un blazon.

Toate aceste lucruri ne sunt prezentate de un expert in psihologie care a scirs si carti in care ne prezinta modul cum ar trebui purtata geanta si ce anume transmitem.

Be Sociable, Share!