Cum sa ai o afacere de succes?

Share Button

Cum sa ai o afacere de succes?In momentul in care ai de gand sa incepi o afacere, trebuie sa ai un plan de afaceri foarte bine pus la punct, pentru ca este greu pentru firmele nou aparute pe piata, sa supravietuiasca, datorita faptului ca au de platit o multime de taxe la stat, iar plus de asta, nu au un numar de clienti stabilit.

Ei bine, o campanie eficienta de promovare a facerii atat in mediul online, cat si in mediul offline, ar fi o idee inteleapta, pentru ca astfel, se va atrage un numar impresionant de clienti, iar in acest fel, veniturile firmei vor incepe sa creasca.

Pentru a promova afacerea in mediul offline, ar fi nevoie de mai multe materiale promotionale care sa fie distribuite in zonele aglomerate, iar din aceasta categorie a materialelor promotionale amintim fluturasii, afisele etc.

In ceea ce priveste promovarea afacerii in mediul online, trebuie precizat faptul ca posibilitatile sunt mai multe.

In primul rand, poti sa iti promovezi afacerea prin intermediul unor retele de socializare, iar aici trebuie neapart prezicat faptul ca o pagina Facebook creata gratuit pentru firma ta, poate sa fie o modalitate eficienta de promovare a afacerii.

Crearea unui site oficial al firmei, si promovarea acestuia prin intermediul expertilor care activeaza in domeniul optimizarii seo, reprezinta o alta modalitate eficienta pentru a promova afacerea, iar aceasta modalitate va avea un success pe termen mediu si indelungat.

Ei bine, chiar si ideea de a lua legatura cu o companie de top de pe piata, care iti poate oferi servicii de consultanta financiara este una foarte buna, pentru ca in acest fel, vei primi o multime de sfaturi utile despre cum sa aiba firma ta succes.

O astfel de companie, te va ajuta sa iti micsorezi costurile lunare ale firmei, printr-un control foarte bun al cheltuielolor.

Expertii de la o astfel de companie, te vor ajuta sa iti planifici inca din timp toate cheltuielile, si iti vor mai fi de ajutor si in ceea ce priveste colaborarea cu cei mai buni furnizori. In acest fel, vei putea face anumite economii.

Daca vei apela la ajutorul specialistilor in consultanta financiara, vei putea reduce destul de mult acele costuri pentru materialele consumabile, dar si costurile administrative ale activelor fixe.

Deasemenea, se vor putea reduce costurile in ceea ce priveste asigurarea activelor, dar si costurile utilitatilor ( telefonie mobile, telefonie fixa, internet, etc.), iar plus de asta, vei putea reduce si costurile de curierat, costurile de logistica si transport marfa, sau costuri cu cazarea personalului (daca este cazul).

Tot apeland la ajutorul specialistilor care activeaza in acest domeniu, se vor putea reduce costurile pentru serviciile de inchiriere sau de achizitionare a utilajelor sau a materiei prime, si ce este si mai important, se vor reduce foarte mult costurile pentru serviciile financiare.

Daca vei apela la o companie de success care activeaza in acest domeniu, intr-un an de zile, sunt sanse mari ca in aceasta perioada de timp, costurile pe care firma ta le supoarta, sa scada cu aproximativ 10%.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!