Posibilitati de automatizare porti

Share Button

Posibilitati de automatizare portiPortile automatizate pot sa fie motivul pentru care veniti cu drag acasa chiar si atunci cand afara ninge puternic sau ploua torential. Datorita lor nu trebuie sa chemati pe nimeni sa va ajute sa deschideti si sa inchideti portile chiar si in cazul in care veniti de la cumparaturi cu foarte multe bagaje. Este posibil sa va placa si portile care au miscari iesite din tiparul standard.

Mai multe informatii si oferte de porti inteligente gasiti pe www.gunther-tore.ro.

Seturile de porti culisante sunt cel mai frecvent asociate cu sediile de companii din cauza aspectului rigid pe care il au mai ales cele formate dintr-o singura piesa. Firmele nu au ales aceste porti intamplator ci le-au ales pentru ca aceste porti sunt sigure.

In cazul in care isi fac aparitia manifestarile meteorologice extreme sau au loc accidente rutiere in zona respectiva poarta nu va fi afectata deloc si nici nu va lasa accesul oamenilor in curte.

Dan Bradu seo

Portile culisante se fac in princiupiu din aceleasi materiale ca si portile batante, adica pot fi facute si din lemn. Din acest motiv astfel de porti sunt utilizate si de pensiuni. In ceea ce priveste alte trasaturi ale portilor se poate spune ca portile sunt modele echilibrate si ofera o serie de avantaje proportionale cu tipul de implicare pe care o cer.

Costul unei astfel de porti este diferit fata de costul portilor batante pentru ca acestea implica si un mecanism care necesita sine si roti dar un astfel de aspect va fi compensat de un altul si anume faptul ca nu aveti nevoie de spatii interioare care sa aiba diametrul pentru unghiul de deschidere al portilor.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca in interior pamantul este complet nivelat. In cazul in care terenul este ingust se poate apela la o varianta de porti culisante care sunt alcatuite din doua piese.

In cazul in care aveti un set de porti batante stiti deja ca mentenanta acestora va fi minima, si implica indepartarea obstacolelor din drum si curatarea ocazionala.

Traseul din drumul portilor poate sa fie o grija permanenta dar puteti avea un sistem cu celule fotoelectrice care sa va anunte in cazul in care exista o sansa sa aveti piedici in calea portilor caz in care acestea se blocheaza. Cand vorbim despre porti culisante trebuie sa aveti grija ca sina sa fie tot timpul curata. Acest lucru se poate face manual sau cu niste perii speciale.

In ceea ce priveste automatizarea, portile batante sau culisante sunt la fel. Indiferent ca sunt porti din fier forjat, lemn sau PVC sau orice alt material va puteti bucura de existenta unui echipament electric. Ambele astfel de porti pot sa beneficieze de elemente de mecanism cum ar fi brate, panou, motor, fotocelule, interfon sau lampi de semnalizare. Aceste trasaturi pot fi adaptabile in functie de tipul de poarta dorit.

Portile culisante pentru sediile de firma sau pentru fabrici pot sa asigure si controlul masinilor in interiorul curtii. Datorita modului in care se blocheaza, sistemul ofera siguranta deoarece actioneaza mult mai puternic decat lacatele. In cazul in care ati ales un sistem pentru casa atunci veti putea descoperi repede beneficiile pe care le implica automatizarea care se vor vedea inclusiv e factura de curent.

Be Sociable, Share!