Sfaturi pentru a avea cel mai bun continut pe site

Dan Bradu seo
Share Button

Sfaturi pentru a avea cel mai bun continut pe sitePentru a va putea prezenta toate aceste informatii am colaborat cu expertii de la o companie de optimizare seo Bucuresti.

Prima faza a procesului actual de copywriting SEO pregateste textul. Inainte de a va pune stiloul pe hartie sau de degetele pe tastatura, luati-va ceva timp si ganditi-va la ceea ce veti scrie. Probabil ca aveti un subiect in minte, dar inainte de a incepe sa scrieti, ar trebui sa aveti raspunsuri clare la urmatoarele intrebari:

Care este scopul articolului? De ce scrii? Ce doriti sa obtineti? Care va fi mesajul principal al postarii? Care este intrebarea centrala pe care doriti sa o  clarificati? Cine sunt cititorii vostri? Ce informatii va trebuie pentru a va scrie articolele? In ce ordine veti prezenta informatiile? Care va fi structura articolului vostru?

In postul nostru despre pregatirea unei postari pe blog, puteti citi totul despre cum sa veniti cu raspunsuri corecte si clare la primele 4 intrebari formulate mai sus.

Cel mai important element al pregatirii textului este configurarea structurii textului. Structura textului de pe site-ul vostru este importanta pentru copywriting in SEO. Daca continutul vostru este clar structurat, sansa voastra de a va clasifica bine pe Google va fi mai mare.

Chiar merita sa va ganditi la structura articolelor voastre inainte de a incepe sa scrieti. Structura este scheletul textului vostru si va ajuta cititorul sa inteleaga ideea principala a textului pe care il aveti.

Postarile sau paginile cu o structura clara vor duce, de asemenea, la conversii mai mari pe site-ul vostru web. Daca mesajul vostru este inteles in mod corespunzator de catre publicul pe care il aveti, exista sanse mai mari sa va cumpere produsele sau sa se intoarca pe site-ul vostru web. Daca doriti sfaturi practice despre cum sa configurati structura unui articol, trebuie sa cititi despre crearea unei structuri clare in blog.

Dupa pregatirea initiala, puteti incepe procesul real de scriere. Acesta va dura aproximativ 20% din timpul total pe care il cheltuiti pentru articolul vostru.

Sfatul cel mai important pentru aceasta faza de copywriting SEO este sa scrieti cat mai mult. Oamenii au adesea probleme in a veni cu primele articole  (sau primul paragraf ). Puteti sari peste tot primul paragraf. Puneti doar cateva cuvinte referitoare la continutul primului paragraf si incepeti sa scrieti al doilea paragraf. Inceputul si sfarsitul sunt mai usor de scris odata ce ati completat corpul postarii voastre.

Daca o propozitie nu este corecta din punct de vedere gramatical sau nu pare ciudata, continuati sa scrieti si nu va faceti griji. Puteti rescrie aceste lucruri in faza urmatoare, care este editata. In faza de scriere, este important sa ramaneti prinsi in fluxul scrisului.

Ceea ce trebuie sa retineti este faptul ca un articol ar trebui sa raspunda unor probleme pe care si le pun clientii. Un alt lucru la fel de important este sa oferiti informatie de calitate si continut unic pe aceste site-uri pentru a putea spune ca faceti cu adevarat articole despre seo. Se presupune ca sunteti experti pe nisa in care scrieti ceea ce inseamna ca veti reusi cu siguranta sa oferiti continut unic.

Be Sociable, Share!