Solutii pentru suportul telefoanelor mobile

Dan Bradu seo
Share Button

Solutii-pentru-suportul-telefoanelor-mobileDockurile si suporturile pentru telefoane mobile si tablete sunt accesorii telefoane foarte importante. Acestea sunt necesare atat acasa sau la birou, cat si in masina pentru a putea fixa telefoanele sau tabletele si a le avea la indemana in orice situatie.

In cazul suportului pentru masina acesta este deosebit de necesar in diferite situatii (de exemplu putem sa folosim telefonul sau tableta pe post de GPS, in cazul in care autoturismul nu are aceasta dotare).
Mai intai trecem in revista cateva suporturi de birou pentru telefoane mobile.

Aceste accesorii sunt confectionate de regula din lemn (in special bambus, care este foarte rezistent), aluminiu sau plastic. Unele dintre aceste suporturi de birou au prevazute decupaje pentru incarcare Apple iPhone si Apple Watch.

Exista pe piata o diversitate de suporturi prevazute cu 2 porturi USB pentru incarcarea ambelor dispozitive tip telefon si ceas. Modul de fixare „Peisaj”, avand un design elegant. Portul de alimentare este Apple Lightning, are doua porturi USB, materialul fiind din plastic. Unele suporturi pentru dispozitivele Apple sunt flexibile si ajustabile si pot sa fie plasate nu numai pe mijlocul biroului, ci si fixate de marginile acestuia.

Aceste accesorii pot fi fixate in pozitie de vizualizare orizontala sau verticala. Ajustarea se poate face in trei pozitii, orificiile fiind situate de o parte si de alta a accesoriului, oferind posibilitatea conectarii cablului de incarcare. Materialul este din plastic si cauciuc.

Exista pe piata si suporturi birou cu incarcare acumulatori. Acestea sunt ideale pentru incarcarea acumulatorului de rezerva, cat si ca suporturi pentru telefon. Au porturi incarcare MicroUSB si indicator Led Stare. Tensiunea de intrare este 5V 500-1000 mA.

Suporturile auto pentru telefoane si tablete reprezinta de asemenea accesorii foarte cautate de catre soferi, acestia simplificandu-si viata la volan prin folosirea acestora. Spre exemplu un telefon sau o tableta ne ajuta prin aplicatiile lor sa le folosim pe post de GPS si totodata nu ne este indiferent unde sunt pozitionate aceste dispozitive.

De regula aceste accesorii pentru automobile au deschidere larga pentru a fi compatibile cu o gama larga de dispozitive. Exista doua modalitati de folosire a acestor suporturi: parbriz si tetiera. Acestea sunt stabile si sigure, au un suport rotativ ce le permite reglarea la 360 de grade, se monteaza si se utilizeaza facil. Sistemul de fixare este prin ventuza pe parbriz.

Un alt tip de suport este cel special pentru biciclete. Acesta este compatibil cu majoritatea dispozitivelor de 4 inch. Este ideal pentru transformarea dispozitivului mobil intr-un sistem de navigatie sau ciclocomputer. De asemenea utilizarea touchscreen-ului se poate face fara a scoate telefonul din husa, datorita unei folii conductive.

Husa este rezistenta la apa, materialul fiind din piele artificiala el oferind o protectie garantata in cele mai rele conditii de mediu. Montura este compatibila cu majoritatea ghidoanelor de bicicleta. Suportul este de asemenea rotativ la 360 grade.
In concluzie, putem opta pentru o diversitate de suporturi in functie de locul unde ne aflam la birou, in masina, pe bicicleta, acestea avand rolul de a ne usura transportarea in conditii sigure a diferitelor dispozitive.

Be Sociable, Share!