Solutii si idei pentru a alege gardul si portile ideale pentru casa ta

Share Button

Solutii si idei pentru a alege gardul si portile ideale pentru casa taCu siguranta, acel moment in care iti este gata construita casa cea noua, si urmeaza sa te muti in ea, impreuna cu membrii familiei tale, este unul plin de bucurie atat pentru tine cat si pentru restul familiei.

Trebuie insa precizat faptul ca, dupa ce va fi finalizata constructia casei, va trebui sa investesti o suma importanta de bani si in amenajarea curtii.

In acest sens, vei avea mai multe posibilitati la dispozitie, astfel ca ai putea alege sa iti pavezi toata curtea, in cazul in care iti doresti ca aceasta sa aiba un aspect modern.

Vei putea alege sa iti amenajezi curtea semanand gazon pe toata suprafata acesteia, iar astfel te vei bucura de mai mult aer curat si sanatos in curtea casei, atunci cand vei iesi afara.

Ei bine, posibilitati de amenajare a curtii cu siguranta mai sunt, insa va trebui sa tii cont si de faptul ca pe langa amenajarea curtii, va trebui sa investesti o suma considerabila de bani, si pentru a avea un gard si doua porti perfecte pentru casa ta.

Ai putea sa iti indrepti atentia spre un gard viu, mai ales in situatia in care zona in care este amplasata locuinta este una rezidentiala. In aceasta situatie insa, pentru a impiedica accesul cainilor, al pisicilor sau al altor animale in curte, ar fi bine sa alegi ca acesta sa fie dublat de o plasa de sarma, mascata in gard.

Referitor la tipurile de porti pentru care poti opta, acestea ar fi indicat sa fie din fier forjat, si automatizate.

Pentru poarta mica de acces, poti sa renunti la ideea automatizarii, insa poarta mare de acces, trebuie sa fie neaparat automatizata, pentru ca astfel, nu vei mai sta in ploaie, in vant sau in ninsoare pentru a deschide si pentru a inchide poarta.

Pentru a beneficia de o poarta automatizata, ar trebui sa contactezi expertii de la automatizari porti Nice, care pot sa iti propuna o multimer de idei si de modele pentru porti.

Acest tip de porti poate sa se dovedeasca a fi cea mai buna solutie pentru tine si pentru familia ta, pentru ca vei putea inchide poarta chiar si din casa, prin intermediul unei telecomande.

O alta idee inspirata ar fi aceea de a opta pentru un gard din fier forjat, iar portile casei sa fie realizate tot din fier forjat.

In acest caz, daca placile gardului le vei alege din fier forjat, atunci structura de rezistenta a acestuia ar fi indicat sa fie realizata fie din beton, fie este indicat sa optezi tot pentru structura metalica.

In cazul in care iti doresti un gard aspectuos insa nu foarte scump, atunci nu te prea poti gandi la un gard din fier forjat, insa poti sa iti indrepti atentia spre un gard din confectii metalice.

Este adevarat faptul ca sunt mai aspectuoase gardurile si portile din fier forjat, insa trebuie tinut cont si de faptul ca acestea au preturi mult mai mari decat cele realizate din confectii metalice.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!