Televizoarele Samsung 2014 – dimensiuni, preturi, specificatii tehnice

Dan Bradu seo
Share Button

Televizoarele Samsung 2014 – dimensiuni, preturi, specificatii tehniceSamsung a atras cu siguranta atentia anul acesta in Las Vegas, atunci cand a lansat primul televizor curbat de 85 de inci din lume, insa compania a fost prezenta acolo si pentru a aduce in fata publicului noua linie de televizoare din 2014. Iata cateva specificatii tehnice si alte detalii pe care le cunoastem pana acum.

Linia televizoarelor Samsung 2014 va beneficia de cea mai mare definitie din lume, Ultra High Definition (UHD) la 110 inci si, printre altele, primul din lume si cel mai mare televizor UHD curbat la 105 inci. Potrivit producatorilor Samsung, se pare ca acestia au dezvoltat o curbura optima a modelului 4200R pentru a oferi cea mai buna calitate a imaginii de la o distanta de 3 – 4 metri si pentru a crea astfel o experienta de vizionare unica si totodata captivanta.

Tehnologia Auto Depth Enhancer are rolul de a ajusta in mod automat contrastul pentru un sentiment de mai mare profunzime si pentru a da un efect aproape 3D fara a fi nevoie de ochelari.

Intre timp, Samsung spune ca televizoarele lor UHD sunt pregatite pentru viitor in special datorita Kit-ului UHD Evolution (vine in plus pentru a sprijini standardele de astazi precum HEVC, HDMI 2.0 etc.). Acest kit va permite utilizatorilor sa-si imbunatateasca televizoarele in cazul in care specificatiile 4K se modifica, in timp ce noul processor Quad Core va face ca experienta Smart TV-ului Samsung sa fie mult mai rapida.

La aceeasi prezentare a celor de la Samsung de la Las Vegas am putut selecta si cateva dintre caracteristicile si specificatiile cele mai importante ale televizoarelor de anul acesta. Asadar, care sunt noutatile?

Hub inteligent

In afara de paginile hub mult mai avansate si, in acelasi timp, inteligente pentru TV, filme si aplicatii, care vor fi capabile sa recomande chiar mai mult continut de calitate, anul 2014 vede introducerea a doua noi panouri in hub-ul inteligent al televizoarelor Samsung. In primul rand exista Multimedia, pentru continutul online popular si pentru accesarea tuturor dispozitivelor conectate. Al doilea panou este Games, care permite sa accesam diferite jocuri pentru platforma Samsung care pot fi controlate prin intermediul televizorului si cu ajutorul Smart Control.

Multi-Link

Aceasta caracteristica permite vizionarea dubla, de exemplu, putem viziona un program TV si, in acelasi timp, putem sa navigam si pe net. Samsung sustine chiar ca cineva se poate uita la televizor in timp ce o alta persoana poate sa urmareasca un alt continut folosind o aplicatie precum Netflix. Sunetul de pe Netflix ar putea fi transmis prin intermediul Bluetooth la o pereche de casti. Prin urmare, prietena sau sotia ar putea vedea emisiunea preferata in timp ce noi il vedem pe Kevin Spacey jucand in House of Cards, folosind acelasi televizor.

Control inteligent

Anumite televizoare vin acum cu un Smart Control nou din punct de vedere al aspectului, care dispune de o forma noua, senzori gyro incorporati si un touch pad proaspat proiectat.

Pentru mai multe detalii legate de noile televizoare de la Samsung accesati http://www.dwyn.ro/televizoare-televizoare_lcd_led_plasma-27-0-0.html .

Be Sociable, Share!