2 puncte esentiale in SEO de care trebuie sa tii cont

Dan Bradu seo
Share Button

2 puncte esentiale in SEO de care trebuie sa tii contStim cu totii ce rol are SEO in ceea ce priveste clasamentul si traficul. Toate companiile vor sa fie numarul 1 pe Google, in partea de sus a listarii de pe prima pagina. Dar adevarul este ca numai 1 site web poate ocupa pozitia numarul unu, la un moment dat. Pentru optimizare seo in Cluj, intra pe DanBradu.com.

Acestea fiind spuse, este posibil ca liderul sa fie greu de detronat. SEO este ceva care a existat printre noi de ani de zile si niciodata nu va disparea cu adevarat. In acest articol, vom discuta despre cateva greseli majore pe care trebuie sa le evitati, pentru a oferi site-ului dvs. sansa de a se clasifica organic, in cadrul diferitelor motoare de cautare.

Sa incepem cu primul pacat cardinal pe care trebuie sa-l eviti…

1. Cumpararea de backlinkuri ieftine in vrac (de orice fel).

Primul pacat SEO pe care multi sunt tentati sa-l faca, este cumpararea de backlink-uri ieftine, din surse aleatorii. Evitati cu orice pret cumpararea oricarui fel de legatura inapoi catre site-ul dvs. Web. Nu numai ca este rau in general sa cumparati orice fel de backlink catre site-ul dvs., dar impactul pe termen lung pe care il poate avea pe site-ul dvs. poate fi absolut uimitor.

Orice site care ofera un backlink inapoi la site-ul dvs. pentru un pret, este de multe ori, daca nu intotdeauna foarte prost vazut de motorul de cautare si Google poate vedea exact ceea ce se intampla. De indata ce Google primeste o banuiala ca ati platit bani reali reali pentru a incerca sa manipulati inregistrarile de cautare, site-ul dvs. este expus riscului de a fi penalizat.

Cand spunem penalizat nu inseamna doar o palma mica pe incheietura mainii, Google va tine site-ul dvs. intr-o lista cu alte site-uri penalizate si poate dura luni, daca nu ani, pentru a ajunge complet pe lista alba si sa aveti parte de o indexare reala, corecta.

Trebuie sa dovediti in Google ca ati inceput sa va curatati profilul de backlink si daca nu credeti ca ati facut suficient, site-ul dvs. Web va ramane cu un semn negru langa el. Am auzit chiar si povestiri in care firmele au trebuit sa cumpere domenii complet noi si sa construiasca site-uri complet, noi doar pentru a castiga pozitii inapoi. Acesta este scenariul „cel mai rau caz”, dar trebuie sa stiti ca acest lucru se poate intampla!

2. Etichete duplicate SEO.

Etichetele SEO informeaza Google si alte motoare de cautare cu privire la ceea ce reprezinta pagina dvs. web, iar cu cat mai unice si mai detaliate le puteti face, cu atat mai bine. Etichetele duplicate SEO pot avea un impact semnificativ asupra clasamentelor dvs. organice si trebuie sa evitati acest lucru cu orice pret.

Daca nu aveti etichete SEO unice, nu oferiti motoarelor de cautare nici o informatie suplimentara despre pagina dvs. Web. Daca toate acestea sunt duplicate, acestea arata ca sunteti lenes si neorganizat pentru diferitele motoare de cautare si ca nu sunteti interesat sa le furnizati informatii suplimentare. Etichetele SEO pe care trebuie sa puneti accentul principal in ceea ce priveste crearea unor detalii unice si detaliate sunt:

Etichetele de titlu si etichetele de descriere Meta. Ambele trebuie sa fie formatate in moduri diferite si ambele au limite de caractere diferite.

Be Sociable, Share!