4 avantaje pentru care sa mergi la un salon de makeup

Share Button

4 avantaje pentru care sa mergi la un salon de makeup

Daca inca te mai intrebi de ce numeroase persoane aleg sa viziteze un salon makeup periodic, cand pot face totul singure acasa, iti prezentam patru motive pentru care niciodata ceea ce faci acasa nu se va compara cu ce obtii intr-un salon, decat daca esti make-up artist profesionist.

Obtii un make-up perfect pentru tine

Atunci cand mergi la salon pentru makeup obtii combinatiile ideale pentru tine si tenul tau. Chiar daca tie iti plac anumite culori si combinatii asta nu inseamna ca ele sunt si cele mai potrivite. Din acest motiv, recomandarea noastra este sa apelezi la specialisti, care stiu exact cum ar trebui sa combine culorile cu tenul tau. Un alt avantaj este faptul ca rezultatul final este impecabil. Daca tie iti mai tremura mana cand tragi liniile sau ti se mai intinde fardul, rezultatele de la salon sunt impecabile din punctul acesta de vedere.

Produse de cea mai buna calitate

Nu contestam faptul ca si tu iti cumperi tot produse de calitate premium, insa este foarte posibil ca saloanele sa aiba acces la alte produse pe care tu nu le gasesti in magazine, caz in care vei descoperi ca acestea sunt cu circuit inchis si destinate doar cumpararii in cantitati mari si de catre profesionisti. Aceste produse sunt mult mai bune decat orice ai putea gasi in magazine si este recomandat ca macar din cand in cand sa le utilizezi pentru a obtine makeupul perfect.

Un makeup profesional rezista mai mult

In zilele in care ai tinute variate si o dispozitie schimbatoare cu siguranta vrei sa te poti sterge si reface ori de cate ori consideri, insa atunci cand participi la evenimente importante, unde trebuie sa arati perfect, probabil ca ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa ti se stearga machiajul, sa iti curga rimelul sau totul sa se combine si sa arati de parca te-ai fi spalat superficial pe fata. Acesta este rezultatul machiajului aplicat acasa atunci cand nu ai cunostinte temeinice in domeniu si nici produsele care sa te ajute sa obtii un make-up persistent.

Tratamente cu mixuri de produse

Atunci cand apelezi la un salon pentru tratamente faciale beneficiezi de efectul unei combinatii de produse. In timp ce tu cumperi o masca pe care ti-o aplici pur si simplu si astepti sa vezi minuni, specialistii stiu cum sa combine o gama variata de produse astfel incat rezultatele sa fie cele mai bune. Astfel, se va obtine mixul ideal in raport cu tenul tau. Exista produse speciale pentru ten gras sau pentru ten uscat, la fel cum exista si produse speciale pentru ten sensibil si cu acnee. Lasa-te pe mana specialistilor atunci cand vrei sa obtii tenul perfect.

In saloanele de infrumusetare vei obtine cele mai bune rezultate in timp record si nu mai trebuie sa te chinui ore intregi pentru a obtine machiajul dorit, pe care sa il strici apoi cand te imbraci cu rochia preferata si apoi sa o iei de la capat. Specialistii sunt mereu gata sa te ajute sa arati perfect.

Be Sociable, Share!