Animatorii pentru copii o adevarata industrie

Share Button

Animatorii pentru copii o adevarata industrieDe fiecare data cand organizam o petrecere pentru copii, animatorii sunt protagonistii si de aceea ne-am decis sa discutam in acest articol despre industria care s-a creat in jurul acestei notiuni de animatori petreceri copii.

“Aceasta industrie este in crestere”, spune Todd Demoff, proprietar al Fairytale Entertainment din Auburn Hills. “Compania noastra a fost una dintre primele din zona care a facut  acest lucru popular.”

Deci, cat de mult costa inchirierea unei printese sau a unui super-erou ? Puteti planifica sa cheltuiti intre 100 si 225 USD pentru o vizita standard de o ora cu un singur personaj, spune Demoff, dar retineti ca exista o gama larga de servicii locale.

Dan Bradu seo

“Aceasta gama va avea probabil un impact asupra calitatii si fiabilitatii acestui serviciu, ceea ce va puteti astepta in orice industrie bazata pe servicii”, spune el. “Noi credem ca pretul poate reflecta calitatea, dar speram ca potentialii clienti vor avea timp sa inteleaga de ce o firma ar putea sa perceapa o taxa atat de mica fata  de o alta firma. Cu compania noastra, credem ca vor descoperi un nivel extraordinar de servicii pentru clientii nostri, care vor reveni an de an.”

Firma  ofera divertisment pentru petreceri, cum ar fi Cinderella, “Regina zapezii”, Rapunzel, “Omul de fier”, “Darth Villain”, “Maestrul Jedi” si multe altele.

La Divertismentul Fairytale, parintii pot alege din doua pachete principale. Pachetul  de 40 de minute care pentru $ 155 include o intrare dramatica, receptia, cantece si dansuri, un joc cu premii si poze cu familia. Pentru 195 de dolari, pachetul de o ora include timp suplimentar pentru pictura pe fata, rasucirea baloanelor si un cadou pentru baieti sau fete de ziua de nastere.

“Acest pachet de petrecere de o ora are numeroase variatii in functie de personajul pe care il aleg”, spune Demoff, subliniind ca activitatile ar putea include un super-erou, vanatoarea de comori sau coafura.
Ream incurajeaza parintii sa planifice bine in avans ce animatori vor angaja.

“Cel mai important lucru este sa nu asteptati pana in ultima clipa”, spune ea. “Desigur, alegeti divertismentul inainte de a trimite invitatiile in cazul in care trebuie sa fiti flexibili pentru a obtine ceea ce doriti.”

De asemenea, aflati ce este inclus in pachet deoarece diferite companii ofera o gama larga de activitati alaturi de personaj.

“Pentru compania noastra, cel mai important lucru este ca angajam si antrenam artisti care sunt flexibili. Asa ca avem de fiecare data activitati la petreceri la petrecere, care pot fi un joc, o poveste, rasucirea baloanelor si pictura pe fata si un cadou pentru copil “, spune Ream.

“Noi oferim artistilor nostri un salariu mare pentru ca angajam cei mai buni interpreti. Cu toate acestea, sfaturile fac ca varietatea de provocari care vin cu performante personale vii sa fie posibila “, spune el. “Cand ai un interpret care apare intr-un costum Darth Vader, intr-o zi de 45 de grade, la o care se desfasoara la soare sau o mic zana adorabila, apare in viscol intr-o zi a lunii februarie, tot ce poti sa speri este ca se vor descurca!”

Se pot adauga taxe pentru familiile care traiesc la o anumita distanta fata de adresa companiei sau cand un parinte doreste sa adauge timp suplimentar sau alte personaje la petrecere. Demoff spune ca firma sa ofera si pinate umplute cu bomboane.

Be Sociable, Share!