Anvelope Maxxis de inalta performanta

Anvelope Maxxis de inalta performanta Maxxis este un brand de renume international specializat  in productia de anvelope vara de inalta performanta pentru moticiclete , biciclete si ATV-uri .

Anvelopele Maxxis sunt distribuite in Romania de AnveloMag.ro , cel mai mare dealer de anvelope din tara noastra . Pentru a vizualiza intreaga oferta pe care site-ul nostru o pune la dispozitia dumneavoastra va invitam sa accesati http://www.anvelomag.ro/anvelope-all-season.html.

Compania infiintata in Taiwan in 1967  este actualmente una dintre cele mai apreciate companii  de profil din intreaga lume . Maxxis este prezenta in peste 170 de tari de pe tot mapamondul cu unitati de productie  in 4 continente :  Asia ,  Europa , America de Sud si America de Nord .

Pentru orice companie internationala care doreste sa se mentina  in topul preferintelor consumatorilor strategiile de atragere si pastrare a clentilor sunt esentiale .

Anvelopele Maxxis sunt create pentru a fi utilizate in diferite etape din viata dumneavoastra .

Maxxis este o companie capabila sa stabileasca  standardele de performanta pe care cauciucurile pentru  motocicletele off-road trebuie sa le indeplineasca , deoarece produce cauciucuri durabile ce ating cele mai inalte standarde de calitate .

Gama de anvelope pentru off-road pentru motociclete propusa de compania Maxxis cuprinde urmatoarele modele :

M7313 Macccross EN – reprezinta alegerea perfecta pentru cele mai diverse conditii de off-road .  Carcasa puternica garanteaza performante la cele mai inalte standarde pe toata durata de viata a anvelopei .

Canalurile Knob si noua tehnologie de extindere a corzilor si flexului butonlui cresc aderenta pe suprafetele dure acoperite de roci . Sunt ideale pentru impatimitii sporturilor pe doua roti care vor sa obtina o amprenta la sol mult mai mare .

MASX Maxxcross Dual SX – acesta anvelopa este rezultatul implementarii unui nou concept de tehnologie“ dual comploud” a benzii de rulare . Este o anvelopa special creata sa faca fata suprafetelor off-road ,  cele mai dificile . Cauciucul cross MASX Maxxcross Dual SX  este  realizat dintr-un compus de baza standard ,  care asigura stabilitate deosebita , si un invelis moale care ajuta in viraje si in momentul franarii  .

Maxxcross Radial SI – odata cu lansarea acestui cauciuc Maxxis a ajuns la un nivel superior de inovatie, fiind prima companie producatoare de anvelope din lume care a utilizat tehnologia radiala pentru constructia pneurilor off-road . Aceste cauciucuri asigura o calatorie sigura si confortabila chiar si pe terenuri dintre cele mai accidentate . Constructia radiala creaza o suprafata de contact mai mare pentru rularea la viteze mari , o forta sporita de franare si un cofort desavarsit .

M7000 Dualmaxx – cauciucurile ideale atat pentru sosele cat si pentru suprafetele off-road  . La baza constructiei acestor cauciucuri sta un compus special care asigura o stabilitate , tractiune si aderenta  la cel mai inalt nivel pe diferite suprafete . Sunt construite in conformitate cu standardele europene in materie .

M6001 Teren intermediar – cauciucurile originale enduro off-road ale marcii Maxxis  . Noul design al santurilor este astfel conceput pentru cresterea tractiunii si asigurarea stabilitatii si nu in ultimul rand o manevrabilitate performanta pe terenuri dure , intermediare si moi .

Macccross Desert IT Front – cauciucuri enduro special create pentru suprafete stancoase sau desert . Noul concept de design al carcasei reduce la minim flexiunea eliminand astfel posibilitatea de intepare a cauciucului .

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*