Anvelope Maxxis de inalta performanta

Dan Bradu seo

Anvelope Maxxis de inalta performanta Maxxis este un brand de renume international specializat  in productia de anvelope vara de inalta performanta pentru moticiclete , biciclete si ATV-uri .

Anvelopele Maxxis sunt distribuite in Romania de AnveloMag.ro , cel mai mare dealer de anvelope din tara noastra . Pentru a vizualiza intreaga oferta pe care site-ul nostru o pune la dispozitia dumneavoastra va invitam sa accesati http://www.anvelomag.ro/anvelope-all-season.html.

Compania infiintata in Taiwan in 1967  este actualmente una dintre cele mai apreciate companii  de profil din intreaga lume . Maxxis este prezenta in peste 170 de tari de pe tot mapamondul cu unitati de productie  in 4 continente :  Asia ,  Europa , America de Sud si America de Nord .

Pentru orice companie internationala care doreste sa se mentina  in topul preferintelor consumatorilor strategiile de atragere si pastrare a clentilor sunt esentiale .

Anvelopele Maxxis sunt create pentru a fi utilizate in diferite etape din viata dumneavoastra .

Maxxis este o companie capabila sa stabileasca  standardele de performanta pe care cauciucurile pentru  motocicletele off-road trebuie sa le indeplineasca , deoarece produce cauciucuri durabile ce ating cele mai inalte standarde de calitate .

Gama de anvelope pentru off-road pentru motociclete propusa de compania Maxxis cuprinde urmatoarele modele :

M7313 Macccross EN – reprezinta alegerea perfecta pentru cele mai diverse conditii de off-road .  Carcasa puternica garanteaza performante la cele mai inalte standarde pe toata durata de viata a anvelopei .

Canalurile Knob si noua tehnologie de extindere a corzilor si flexului butonlui cresc aderenta pe suprafetele dure acoperite de roci . Sunt ideale pentru impatimitii sporturilor pe doua roti care vor sa obtina o amprenta la sol mult mai mare .

MASX Maxxcross Dual SX – acesta anvelopa este rezultatul implementarii unui nou concept de tehnologie“ dual comploud” a benzii de rulare . Este o anvelopa special creata sa faca fata suprafetelor off-road ,  cele mai dificile . Cauciucul cross MASX Maxxcross Dual SX  este  realizat dintr-un compus de baza standard ,  care asigura stabilitate deosebita , si un invelis moale care ajuta in viraje si in momentul franarii  .

Maxxcross Radial SI – odata cu lansarea acestui cauciuc Maxxis a ajuns la un nivel superior de inovatie, fiind prima companie producatoare de anvelope din lume care a utilizat tehnologia radiala pentru constructia pneurilor off-road . Aceste cauciucuri asigura o calatorie sigura si confortabila chiar si pe terenuri dintre cele mai accidentate . Constructia radiala creaza o suprafata de contact mai mare pentru rularea la viteze mari , o forta sporita de franare si un cofort desavarsit .

M7000 Dualmaxx – cauciucurile ideale atat pentru sosele cat si pentru suprafetele off-road  . La baza constructiei acestor cauciucuri sta un compus special care asigura o stabilitate , tractiune si aderenta  la cel mai inalt nivel pe diferite suprafete . Sunt construite in conformitate cu standardele europene in materie .

M6001 Teren intermediar – cauciucurile originale enduro off-road ale marcii Maxxis  . Noul design al santurilor este astfel conceput pentru cresterea tractiunii si asigurarea stabilitatii si nu in ultimul rand o manevrabilitate performanta pe terenuri dure , intermediare si moi .

Macccross Desert IT Front – cauciucuri enduro special create pentru suprafete stancoase sau desert . Noul concept de design al carcasei reduce la minim flexiunea eliminand astfel posibilitatea de intepare a cauciucului .

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*