Banda de alergat perfecta pentru arderea caloriilor

Banda-de-alergat-perfecta-pentru-arderea-caloriilorAtunci cand faceti exercitii pentru a pierde in greutate, doriti sa alegeti cea mai eficienta metoda pentru a arde un numar cat mai mare de calorii. Banda de alergat este foarte populara atat in sala de sport cat si pentru uz casnic, deoarece aceasta este foarte simplu de utilizat si este eficienta in arderea caloriilor.

Cu toate acestea, o banda de alergat va poate ajuta in lupta cu kilogramele atat timp cat o combinati cu o dieta saraca in calorii si alte activitati fizice. O banda de alergat este un echipament fitness stationar care va permite sa mergeti sau sa alergati. Aceasta dispune de o centura de miscare, care poate atinge viteze de la 0.1 mph pana la 12 mph. Cele mai multe benzi de alergare ofera, de asemenea, inclinarea suprafetei de alergare pentru a simula dealuri.

O jumatate de kilogram este egal cu 3500 de calorii, astfel sa pierdeti 1 lb. pe saptamana, trebuie sa creati un deficit de 500 de calorii pe zi. Exercitarea exercitilorpe banda de alergare va ajuta sa creati acest deficit prin contributia a altor exercitii fizice si a unei diete bine definite. Daca ati consumat mai multe calorii decat ardeti de zi cu zi, nu veti pierde in greutate, indiferent de tipul si cantitatea de exercitii efectuate, deci asigurati-va ca adoptati o dieta saraca in calorii.

Dan Bradu seo

Un antrenament pe banda de alergat te poate ajuta sa arzi o multime de calorii intr-o perioada relativ scurta. Suma de calorii arsa depinde si de marimea si nivelul de intensitate din rutina de antrenament.
Daca sunteti incepator, o banda de alergat va poate ajuta cu pierderea in greutate, dar veti avea nevoie de timp pentru a atinge nivelul de fitness necesar pentru a arde caloriile semnificative.

Benzile de alergat poti fi greu “suportate” de cei cu probleme la articulatii, la genunchi sau dureri de spate, aceste persoane nu pot fi capabile de a utiliza banda de alergat pentru perioade lungi de timp. Pentru acesti oameni este ideal sa aleaga un echipament fitness cu impact redus, cum ar fi bicicleta eliptica sau chiar si bicicleta fitness.

Un antrenament simplu pe banda de alergare poate ajuta la arderea caloriilor, dar adaugand intensitate de lucru alternata poate contribui la pierderea in greutate. Un antrenament ca si acesta, cunoscut sub numele de interval de formare, poate ajuta la cresterea aportului caloric total.

Intervalele pe o banda de alergat pot fi efectuate pana la o inclinatie de 10 la suta sau mai mult pentru a creste ritmul cardiac.  Pe masura ce trece timpul  puteti creste treptat dificultatea intervalelor de formare sau lungimea lor pentru a mentine o provocare pentru corpul tau.

Banda de alergat este o solutie ideala pentru a pierde in greutate, cu dieta adecvata si cu alte exercitii fizice puteti pierde pana la 1.5 Kg pe saptamana.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*