Cadouri pentru barbati

Share Button

Daca trebuie sa gasim un cadou pentru un barbat apropiat, desi ii cunoastem obiceiurile si gusturile, cand vrem sa alegem ceva deosebit, suntem de multe ori in dilema.

Cosmeticele si parfumurile, hainele sau vinurile nu sunt cadouri care pot surprinde in mod deosebit pe cineva, sunt utile sau apreciate, dar nu sunt ceva de care o persoana isi va aminti peste ani.

Bijuterii sau ceasuri

Unii barbati apreciaza astfel de accesorii, care mai au si avantajul ca nu isi pierd valoarea, dar sunt si persoane care nu poarta nici bijuteri, dar nici ceas, iar un astfel de cadou poate parea nepotrivit. Totusi, nu veti gresi daca veti oferi unui barbat niste butoni de aur sau un medalion in stil militar, personalizat, mai ales ca aurul poate fi oricui de folos.

Carti sau albume de arta

Pentru oricine se poate gasi o carte utila: un roman bun, un volum motivational sau un ghid privind o anumita activitate, o carte de calatorie sau un manual pentru o limba straina. Dar o solutie pentru oricine poate fi un album despre Romania, despre o regiune sau despre un oras, o astfel de carte poate fi atragatoare si interesanta pentru oricine.

Orice barbat are nevoie de instrumente pentru casa, gradina sau masina

Intr-adevar, un gadget este de folos oricui, dar si sculele sunt primite cu interes de barbati. Evident ca un fierastrau sau un ciocan isi poate cumpara orice barbat caruia ii place sa mestereasca, insa cand vine vorba de o masina de gaurit, o motocoasa sau o drujba, astfel de unelte sunt de folos in orice gospodarie si, poate, sunt investitii mereu amanate.

Insa ar fi pacat sa cumparati chinezari, care se strica dupa putine utilizari, mai ales ca nu se gasesc usor nici piese de schimb pentru aparate no name, insa piese pentru o drujba Stihl, de exemplu, se pot cumpara din majoritatea magazinelor dedicate uneltelor.

De asemenea, pentru un sofer poate fi o bucurie orice accesoriu util pentru masina sa: un incarcator pentru telefon, o camera video auto sau chiar un USB incarcat cu muzica preferata pentru a fi ascultata in masina la drum lung.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!