Carcasa iPhone 7 vs iPhone 6S

Share Button

Carcasa iPhone 7 vs iPhone 6SO carcasa de iPhone apare in videoclipuri care au menirea de a ne confirma ca toate zvonurile care au aparut pana in prezent legat de lipsa de schimbari majore in ceea ce tine de aspect si de performante piese iPhone prin comparatie cu 6S sunt reale sau sunt numai simple speculatii de pe internet.

Asa cum veti vedea si in materialele video carcasa de iPhone 7 este potrivita perfect pe iPhone 6S si acest lucru era de asteptat mai ales ca piata a fost intoxicata cu zvonuri legate de designul ales pentru iPhone 7.

Carcasa de la iPhone 7 este foarte potrivita cu iPhone 6S dar cu mici exceptii in special in legatura cu camera de la iPhone 8 care e mult mai buna si mai mare comparativ cu cea de la iPhone 6S si e si pozitionata oarecum diferit fata de modul in care era la celelate telefoane schimbarea de design a celor doua carcase nu e una foarte mare.

Nu stie nimeni momentan cat de mare va fi camera de la iPhone 7 comparativ cu 6S dar carcasa din imaginile de prezentare si o serie de alte schite arata faptul ca Apple implemenateaza un senzor mult mai bun pe noul terminal ceea ce este si logic de altfel mai ales pentru ca iPhone 7 Plus are o camera duala.

Sunt mai multe schite de iPhone 7 care ne arata faptul ca intre noul telefon smart si iPhone 6S sunt putine diferente in legatura cu dimensiunile, si caracasa confirma acest lucru dar nu este o premiera cand se ofera o astfel de carcasa pentru un terminal nou.

Chiar daca o carcasa de iPhone 7 nu arata, cei de la Apple au eliminat antenele de sub carcasa si acesta se vor afla doar pe margini si nu vor deranja ochiul fiind in mijlocul carcasei asa cum se intampla acum la 6S.

In plus carcasa de la iPhone 7 a fost facuta special pentru ca la baza ei sa se afla doua spatii pentru difuzoare mari pe care le va oferi Apple. Se elimina de asemenea si portul audio si se aduce in calcul si potentiala implementare a unui alt difuzor in noul iPhone.

Sunt foarte putine informatii care au aparut pana acum si sustin ideea de implementare a unui alt difuzor pe iPhone 7 si carcasa noua incearca sa ofere si o confirmare pentru schimbare dar ideea nu poate fi in totalitate sigura asa cum va puteti imagina.

Chinezii au inceput de ceva vreme sa produca accesorii de iPhone 7 si noua carcasa face parte din aceasta serie. Toate aceste produse se fac pe baza unor schite care au fost furate din fabrici care sunt paretenere Apple si prin urmare au si o anumita acuratete.

Au aparut despre acest telefon mai multe informatii care arata schimbari interesante dar sunt detalii care au avut confirmare clara in momentul in care telefonul a ajuns pe piata si a putut fi testat .

iPhone 7 are o camera mult mai mare dar nimeni nu stie exact cat de mare.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!