Care sunt avantajele cumpararii de apartamente in zona Sisesti?

Dan Bradu seo
Share Button

Care sunt avantajele cumpararii de apartamente in zona Sisesti?Zona de nord a capitalei este una in plina dezvoltare imobiliara. In ultimii ani s-au dezvoltat proiecte imobiliare de anvergura care fac din aceasta zona una dintre cele mai atractive din tot Bucurestiul nu numai din sectorul 1.

Shantilake este un proiect imobiliar care are ca scop dezvoltarea unor imobile cu apartamente cu 2 sau 3 camere structurate pe mai multe nivele. Zona in care este dezvoltat acest proiect imobiliar, este o zona extrem de linistita din nordul capitalei. Clientii care se isi cumpara apartamente de vanzare Sisesti, beneficiaza de numeroase avantaje.

In continuare o sa enumeram cateva din aceste avantaje care credem noi ca va vor convinge ca alegerea facuta este una foarte buna. Zona de nord a sectorului 1 si totodata si a Bucurestiului este o zona foarte linistita, fara sa existe acea aglomeratie din centrul orasului sau a marilor cartiere. Este o zona foarte verde, avand in vedere ca aici sunt numeroase parcuri, iar suprafata verde este foarte intinsa. Cine nu isi doreste sa aiba mai putina poluare si mai mult spatiu verde?

Constructiile din zona Sisesti nu sunt foarte inalte fiind o zona in care nu s-a construit mult si foarte inalt ca in alte parti ale Bucurestiului, in anii regimului comunist. Dezvoltarea imobiliara a inceput dupa 1990, deci putem spune ca aceasta este de data recenta. Traficul nu este foarte aglomerat, daca ne raportam la anumite zone ale Bucurestiului, acesta fiind un element care  cantareste foarte mult pentru cei care isi cumpara un apartament nou aici.

Apropierea de marginea nordica a orasului face destul de accesibil drumul catre zona turistica de pe Valea Prahovei o zona intens cautata de catre locuitorii Bucurestiului si nu numai. Tot in partea de nord in apropierea zonei Sisesti se afla si cele doua mari aeroporturi internationale care deservesc capitala.

Multi dintre cei care calatoresc in strainate destul de des isi doresc sa fie destul de aproape de acestea. Important pentru cei care se vor muta aici este si faptul ca zona este acoperita suficient cu mijloace de transport in comun RATB si METROREX. In zona se afla de asemenea numeroase scoli, gradinite, institutii culturale, mall-uri, hypermarketuri, cat si zone de agrement pentru petrecerea timpului liber.

Aceste avantaje sunt extrem de importante dar nu sunt suficiente. Pentru a veni in completarea acestora Shantilake ofera in imobilele din zona Sisesti apartamente extrem de spatioase care sa ofere confortul atat de necesar in zilele noastre. Nu este suficient sa ai o priveliste frumoasa si facilitati in zona in care locuiti fara a dispune de tot confortul interior.

Un alt aspect important este si cel legat de preturile de achizitie al acestor apartamente. Raportate la preturile din zona de nord a Bucurestiului aceste preturi sunt relativ avantajoase ele fiind chiar sub pretul altora din zone apropiate.

Avand in vedere ca exista si numeroase programe de finantare prin diferite banci, achizitionarea unui apartament in aceasta zona nu mai este o problema foarte complicata. De aceea consideram ca toate aceste avantaje in favoarea dumneavoastra va vor convinge sa cumparati apartamentul mult visat.

Be Sociable, Share!