Cauti calea mai simpla pentru a te programa la salon in Iasi? Incearca Stailer!

Dan Bradu seo
Share Button

In fiecare zi iti spui ca vei incerca sa fii mai organizat. In fiecare zi amani tot felul de task-uri. Pentru ca timpul nu pare sa fie prietenos si ai din ce in ce mai multa treaba. Asadar inevitabil vin si acele momente in care iti vei cauta ajutoare, in sensul in care vei cauta tool-uri sau moduri prin care sa rezolvi mai rapid si mai eficient unele treburi. Cand vine vorba despre programarea la salon, pentru orice serviciu ai dori, nu uita de Stailer.

Ce este Stailer

O platforma ce iti digitalizeaza programarile la salon, fie ca esti in cautare de coafor si tratamente pentru par in Iasi sau de programare la salon pentru sesiuni de masaj anticelulitic. Nu  doar cei din Iasi pot utiliza acest gen de platforma. Este accesibila pentru toti cei din Bucuresti, Timisoara, Oradea si Cluj Napoca de asemenea.

Principiul de functionare este unul destul de simplu si anume introduci datele in campul de cautare, adica tipul de serviciu, pentru cine este si in ce oras te intereseaza. Iar rezultatele nu intarzie sa apara. In cateva secunde ai la indemana zeci de rezultate, pe care ulterior le treci prin filtrul personal si alegi in cele din urma ceea ce te intereseaza, dar si ce corespunde cu preferintele tale.

Sa ii spunem un soi de Google al saloanelor. Diferenta este ca nu va trebui sa cauti in parte fiecare salon si astfel nu pierzi timp analizand pagina web a fiecarui prestator de servicii de acest gen. Faci astfel cu mult mai usor programari la salon Golden Times in Iasi sau la orice alt salon din orasele mentionate.

Stailer aduna, altfel spus, atat doritorii adica clientii, cat si prestatorii de servicii, in acelasi loc. Un win – win care ne avantajeaza mai ales in zilele noastre, cand comunicam mai usor prin intermediul retelelor sociale, cand ne cautam solutii pentru a rezolva mai rapid orice.

Nu ne mai putem inchipui viata stand la coada si asteptam inutil pentru a gasi un loc la programare. Nu ne place sa pierdem vremea sunand de la salon la salon pentru a gasi loc liber atunci cand ne intereseaza. Iata deci cum ne ajuta Stailer.

Acces gratuit, cu sau fara cont creat aici

La fel de interesant si de apreciat este faptul ca Stailer iti permite acces gratuit la platforma. Nu conteaza de cate ori accesezi pagina si cate programari iti faci astfel. Totul este gratuit, chiar daca alegi sau nu sa iti faci un cont aici. Crearea unui cont dureaza cateva minute si vine la pachet cu cateva beneficii, printre altele posibilitatea de a seta remindere pentru fiecare programare.

Stailer are toate sansele sa se extinda, dat fiind ca a fost primit de publicul larg cu mult entuziasm. Este the next generation, este noua varianta prin care ne putem programa la salon, fara sa mai pierdem timp inutil. Acceseaza pagina si descopera aceasta platforma!

Be Sociable, Share!