Ce este platforma WordPress ?

Share Button

Ce este platforma WordPress ?Daca vrei sa incepi o afacere de succes in mediul online iti recomand sa apelezi la serviciile www.danbradu.com , o companie specializata in optimizare SEO , promovare social media si web design .WordPress este o platforma software care te ajuta sa iti creezi un blog sau o pagina personala .

Daca la momentul aparitiei , anul 2003 , reprezenta un simplu site de blogging , actualmente WordPress se poate lauda cu titulatura de ‘’cea mai apreciata platforma open source de web development’’ .
WordPress este utilizat de aproximativ 25% dintre site-uri , la nivel mondial , si este cel mai folosit CMS ( potrivit Yoast ) .

Printre numele cunoscute care folosesc aceasta platforma se numara :

•    Publicatii de succes precum  New York Times sau CNN;
•    Companii de renume mondial, si ma refer aici la UPS si eBay ;
•    Cantareti celebrii precum Katy Perry si Jay-Z ;

Dupa cum iti spuneam , WordPress este cea mai buna alegere atunci cand vrei sa iti faci un site . Iata care sunt principalele motive care ma determina sa afirm acest lucru :

•    Este convenabil din punctul de vedere al costurilor .
•    Iti ofera posibilitatea de a-ti actualiza site-ul de oriunde . Cu o singura conditie , sa ai acces la o retea de internet .
•    Ajuta la succesul strategiei de SEO ( optimizare pentru motoarele de cautare ) . Daca vrei sa ai succes in mediul online ai nevoie de o foarte buna strategie de SEO , iar www.danbradu.com exact asta iti garanteaza .

Dan Bradu seo

Site-urile create cu ajutorul platformei WordPress au coduri simple si constante , ceea ce inseamna ca pot fii mai usor indexate in Google . Si asta nu e tot , elementele SEO din fiecare pagina pot fii modificate , ceea ce iti ofera posibilitatea de a optimiza numai anumite pagini , acelea care iti aduc cei mai multi utilizatori activi .

•    Faciliteaza actiunile Syndication , cea mai eficienta modalitate prin care se pot obtine link-uri inbound catre site-ul tau . Asta inseamna ca  fiecare articol nou publicat pe site este trimis in mod automat catre un feed RSS ( Rich Site Summary ) ceea ce conduce , dupa cum spuneam , la facilitarea Syndication.
•    Iti ofera Responsive Web Design . Actualmente Responsive Web Design nu mai este o simpla optiune ci este o adevarata necesitate avand in vedere ca se estimeaza ca pana la finele anului 2014 traficul mobil o sa depaseasca traficul normal  . Daca optezi pentru WordPress nu mai este nevoie sa creezi alte site-uri pentru anumite dispozitive .

•    Optimizeaza foarte mult calitatea si capacitatea site-ului tau. Comunitatea WordPress este extrem de activa , astfel ca toate practicile noi sunt explicate in detaliu , ceea ce inseamna ca la aparitia unei noi caracteristici tu o sa stii exact ceea ce sa faci .
•    Este perfect pentru Content Marketing Agresiv . In momentul de fata continutul nou de foarte buna calitate este cel mai important aspect , tocmai din acest motiv un site cu tema WordPress  este mult mai eficient decat unul traditional . WordPress iti ofera posibilitatea de a actualiza foarte usor continutul site-ului tau , ceea ce o sa duca la cresterea credibilitatii tale pe domeniul in care activezi .
•    Iti ofera integrare Social Media de cea mai buna calitate , ceea ce inseamna ca prietenii tai de pe retelele sociale o sa vizualizeze imediat noul continut postat de tine fara cat tu sa fii nevoit sa te loghezi pe fiecare platforma sociala in parte .
•    Securitatea site-ului tau este imbunatatita . In acelas timp , WordPress iti ofera protectie impotriva actiunii hackerilor .
•    Developmentul WordPress si web design-ul se realizeaza pe o platforma speciala , open source ,  care iti faciliteaza trecerea de la un designer la un altul foarte simplu si foarte rapid.

Be Sociable, Share!