Ce este WooRank si cum va poate ajuta?

Share Button

Ce este WooRank si cum va poate ajuta?In fiecare zi, peste 40.000 de companii se bazeaza pe WooRank pentru a-si analiza site-urile si pentru a primi informatii detaliate pentru a-si imbunatati vizibilitatea.

WooRank este o solutie digitala de SEO care ofera revizuiri automate ale site-ului, precum si sfaturi personalizate pentru cresterea traficului, a vanzarilor si a vanzarilor. Acesta acopera: randarea mobila, SEO, date Social Media, backlink, clasamentul SERP, optimizarea utilizarii si serverelor.

Ei bine, in cazul in care practicati SEO si doriti sa aveti acces la WooRank, acest lucru este posibil, optand pentru seo collective buying, astfel incat veti avea acces si la WooRank, dar si la alte site-uri si instrumente seo, totul prin plata unui singur abonament lunar.

Alegand un asemenea abonament si avand acces la Woorank, veti putea utiliza un Keyword Tool, care va va fi util pentru a urmari succesul strategiei dvs. de SEO, stiind unde se clasifica pentru cuvintele cheie.

Dan Bradu seo
  1. Intelegeti cum va pozitionati in comparatie cu concurentii dvs. pentru cuvintele dvs. cheie vizate.
  2. Gasiti cuvinte cheie noi pe baza continutului pe care l-ati publicat deja si a potentialului de trafic pe care il au.
  3. Pastrati toate cuvintele cheie organizate intr-un singur loc pentru un acces usor.

Vizati urmarirea cuvintelor dvs. cheie

Aceste zile, rezultatele cautarii sunt adaptate pe baza localizarii. Puteti localiza urmarirea cuvintelor cheie in functie de tara pentru date mai exacte de cautare locala. WooRank simplifica concentrarea strategiei dvs. SEO asupra locatiei sau limbii dvs. tinta.

Sortati dupa volumul si rangul cautarii

Puteti obtine mai mult din eforturile dvs. de SEO atunci cand puteti vedea rapid ce termeni de cautare obtine cel mai mare volum de cautari. Aceste informatii, combinate cu rangul dvs. curent, va vor ajuta sa alegeti termeni pe care sa ii puteti clasifica rapid si sa obtineti mai mult trafic organic.

Urmariti modificarile de rang in timp

Dupa ce incepeti sa urmati un cuvant cheie, puteti vedea istoricul clasamentului pentru acel termen de la o saptamana la alta. WooRank va ajuta sa intelegeti modul in care a fost efectuat continutul si optimizarea, astfel incat sa va puteti da seama ce functioneaza (sau nu).

Vizualizati competitorii de cuvinte cheie de top

Clasarea in rezultatele de cautare inseamna clasament deasupra competitiei. Pentru fiecare cuvant cheie pe care il urmariti, puteti vedea paginile si concurentii de top. Acest lucru va permite sa cercetati modul pentru care rezultatele concurentilor sunt atat de inalte si gasiti o strategie pentru a ramane in continuare in top.

Ce altceva ofera WooRank?

Site Crawl

Site Crawl va permite sa descoperiti si sa remediati modul in care Google interpreteaza site-ul web pentru a fi utilizat in rezultatele cautarii.

Monitorizare SEO

Toate progresele strategiei dvs. de SEO evidentiate intr-o singura privire:

  • Stiti intotdeauna care dintre paginile dvs. de destinatie genereaza cel mai mare trafic.
  • Primiti afisari rapide cu privire la care se imbunatatesc cuvintele cheie (sau nu).
  • Va puteti inscrie in monitorizarea timpului de functionare, astfel incat sa puteti rezolva imediat orice probleme majore in cazul in care site-ul dvs. scade din orice motiv;
  • Primiti rapoarte de e-mail;
  • Monitorizati timpul Uptime al site-ului dvs. web;
  • Monitorizati sanatatea site-ului.

Asadar, WooRank este extrem de util pentru SEO, asa ca pentru a avea acces la WooRank, cea mai simpla solutie este aceea de a opta pentru seo collective buying, astfel incat sa aveti acces la o multime de site-uri si instrumente, la un pret foarte mic.

Be Sociable, Share!