Ce trebuie sa stii despre o agentie de optimizare seo?

Dan Bradu seo
Share Button

In momentul in care site-ul tau nu are traficul dorit, cu siguranta trebuie sa apelezi la specialistii in optimizare seo, care datorita unor trucuri foarte eficiente, si care mai vin si cu o strategie optimizare seo foarte eficienta, iti vor ajuta site-ul sa aiba traficul dorit, si sa ajunga pe prima pagina cu rezultate in motoarele de cautare.

Trebuie sa stii insa ca sunt pe piata o multime de agentii de optimizare seo, asa ca este foarte important sa cunosti cat mai multe detalii despre o agentie, inainte de apela la serviciile ei.

Cu siguranta in primul rand, te vei intreba cat costa o campanie de optimizare seo, si vei dori sa stii care sunt elementele care pot sa influenteze pretul campaniei. Vei fi curios deasemenea sa stii cum se calculeaza bugetul unei astfel de campanii, plus ca vei dorii sa mai stii si care sunt costurile ascunse ale unei campanii seo.

Urmatorul pas care conteaza, este sa te interesezi despre agentie, despre experienta agentiei si despre echipa de proiect.

Va fi indicat sa stii daca poti stabili o intalnire cu un reprezentant al firmei, va trebui sa stii cate persoane vor lucra pentru ca site-ul firmei tale sa fie bine optiizat, si vei putea chiar sa ceri un studio de caz pentru a te putea convinge ca faci alegerea cea mai buna.

Un alt aspect foarte important, va fi acela de a te interesa despre strategia seo pe care o foloseste agentia respectiva, dar si despre setarea obiectivului.

In acest sens va trebui sa te informezi despre cum vor reusi ei sa iti selecteze cuvintele cheie pentru a ajunge pe o pozitie fruntasa in Google, va trebui sa stii cate persoane vor lucra la stabilirea strategiei seo si ce experienta au persoanele respective, plus ca va trebui sa intrebi daca ti se va garanta faptul ca in urma unei campanii de optimizare seo oferita de catre firma lor, site-ul tau va ajunge sa fie atat de bine pozitionat precum iti doresti.

Nici ideea de a te informa despre campania de linkbuilding nu ar fi una rea, pentru ca va trebui sa stii prin ce metode se vor obtine link-uri spre site-ul tau, va fi nevoie sa te interesezi ce instrumente vor fi folosite pentru analizarea profilelor de link-uri, plus ca va trebui sa ti se faca o estimare a numarului de link-uri pe care site-ul tau le va obtine in decursul unui an de zile.

Ar trebui sa le pui intrebari si privind analiza tehnica a site-ului din punct de vedere seo, iar aici va trebui sa stii care sunt instrumentele de audit cu care lucreaza, si va trebui sa stii daca ti se poate garanta ca recomandarile tehnice formulate vor putea sa respecte fara probleme indicatiile Google.

Va trebui deasemenea sa acumulezi informatii si privind redactarea continutului relevant in optimizarea seo, va trebui sa stii cum se va desfasura monitorizarea campaniei seo si cum vei primi rapoartele, si totodata va trebui sa stii cat mai multe despre facturare si despre contractul de servicii seo.

Asadar, toate aceste aspecte trebuie sa le cunosti inainte de a alege sa colaborezi cu o agentie de optimizare seo.

Be Sociable, Share!