Ce trebuie sa stim despre “little black dress”?

Share Button

Ce trebuie sa stim despre “little black dress”?Ati auzit mereu cand se vorbeste despe rochii de seara ca la mare cautare sunt si rochiile negre. Este evident de ce. Pe langa eleganta innascuta pe care o are negrul si pe care o da persoanei care il poarta, aceste rochii sunt foarte potrivite pentru toate evenimentele pompoase si fastuoase si de aceea este foarte bine sa aveti in garderoba cateva astfel de rochii.

Ele va pot scoate si din impas in momentul in care chiar nu aveti idei sau nu aveti timpul necesar pentru a cauta tinute de petreceri. In felul acesta scapati rapid si veti fi clar printre cele mai elegante persoane. Cu toate acestea este bine sa verificati daca nu cumva in negru pareti mai dura si mai severa sau daca nu cumva negrul va pune inutil cativa ani in plus.

Cum se aleg accesoriile pentru rochiile de ocazie negre? Va recomandam sa purtati dresuri inchise la culoare si cat mai subtiri pe sub rochiile negre si lungi insa numai in cazul in care vreti musai. Daca va alegeti rochiile lungi si negre care au crapatura pe picior se recomanda sa evitati sub orice forma sa purtati si dresuri. Rochiile lungi si negre sunt pretioase prin definitie si sunt putine accesorii de care sa aveti nevoie pentru a le face sa para mai elegante.

Aveti de fiecare data grija sa alegeti si pantofii potriviti pentru ca acestia sunt un element central al rochiei si contribuie si la completarea sau finisarea unor tinute pentru ocaziile reusite. Daca nu aveti o inaltime buna atunci puteti sa purtati orchii lungi si negre cu pantofi care au si tocurile foarte inalte pentru ca se potrivesc perfect.

Cu toate astea femeile foarte inalte sau indeajuns de inalte ar trebuie sa evite tocurile mari sau sa aleaga modele putin mai joase pentru ca stim ce face ca rochiile lungi si negre sa fie speciale, faptul ca creaza iluzia inaltimii.

O rochie neagra este potrivita cu bijuteriile soisticate in cazul in care le purtam in cantitati moderate. Cerceii si bratarile sau brosele facute din metale pretioase sau in culori rafinate si alese cu atentie pot sa transforme rochia intr-o tinuta  demna pentru covorul rosu.

Daca aveti si suficienta imagiatie puteti sa imbinati diverse moduri de accesorizare in asa fel incat sa aveti un look de invidiat. Sa nu pierdeti din vedere nici echilibrul sau armonia, care sunt caracteristicile estentiale ale rochiilor de succes.

Un artificiu pe care il puteti folosi in momentul in care purtati rochii negre si lungi este si cureaua. De fiecare data o curea subtire va va pune in evidenta corpul si talia si va da tinutei un aer mai diafan si mult mai elegant.

Va recomandam sa va asigurati si accesorizati corect tonurile de pe curea cu tonurile de la accesorii si veti fi perfecta. Machiajul va trebui si el sa fie asortat cu toate aceste elemte mentionate anterior iar pentru par e bine sa stiti ca parul trebuie prins in cocuri elegante sau adunat in spate in mod simplu si cat mai de efect.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!