Cele mai bune scule pentru mesteri

Share Button

Cele mai bune scule pentru mesteriOrice mester care se respecta are nevoie de scule electrice profesionale. sunt si persoane care aleg sculele in fucntie de culori insa cosideram ca este necesar sa explicam mai mult. Culoarea sculelor devine importanta in momentul in care stim ce aume vrem de la sculele respective si sitm sa evaluam corect calitatea si despre asta vom discuta acum.

Orice om care are o trusa de scule si care a tinut in mana mai mult decat un cui, un ciocan si o ranga stiu ca sunt 3 marci exceptionale in domeniul sculelor.

Pe noi ne intereseaza aceste marci raportat la mesterit si in acest articol ne vom referi la tamplarie deci interesul este ca sculele sa poata taia lemnul si metalul. Suntem siguri ca vom auzi voci care vor cere si mentionarea altor firma producatoare si este foarte corect sa faca asta insa noi ne vom axa pe cele mai importante dintre ele.

Este vorba despre sculele Bosch. Acestea sunt verzi sau albastre in fucntie de gama si sutn foarte cunoscute pentru ca firma este prezenta in foarte mutle domenii, desi noi nu suntem convinsi de faptul sa aceste scule pot sa fie un etalon in ceea ce priveste sculele de mana.

Consideram ca brandul acesta se loveste si de mari dificultati in ceea ce privete perceptia sa e piata din cauza unor replici false si a gamei mari de produse care au o provenineta indilenica. Sunt si produse le Bosch care se pot distrge in numai cateva ore de functionare si in momentul in care le demontam pentru a le repara sa vedem ca piesele sunt facute la alte firme si nu la Bosch.

Makita sunt scule turcoaza si brandul este foarte apreciat in fabrica insa sunt mult mai putin cunoscute la msterul casnic ori ocazional.

Aparitia sa este recenta si a venit pe piata de la noi de numai caitva ani, fiind in ofertele din supermarketuri care au scos brandul in atentia cumparaotrilor. Aceasta firma insa nu are  =o imagine foarte bine definita. De la profesionsiti veti auzu de fiecare data aprecieri insa nu veti sti pentru ce sa platiti diferenta.

Cunoastem oameni care au utilizat aproape toate sculele pentru mana de la firma Makita care sunt necesar ein atelierele de tamplarie si e clar ca puteti sa batetie cuie cu capatul celalalt l unei masini pentru insurbuat fara sa se itnamplae nimic.

Sculele DeWalt sut cele negre si calbene si sunt asociate cu persoanele profesioniste pentur ca sunt la unele firme in exclusivitate asa cum se intamplade exemplu cu Apple in ceea ce priveste laptopurile insa par indepartate daca nu chia rfoarte idnepartate de consumul pentru treburi casnice.

Imaginea pe pata si prezenta e mult mai difuza decat se intampla in cazutl celorlalte doua si am miti daca va spunem ca sunt foatre bune sau foarte proaste pentru ca aici totul depinde de nevoile pe car ele aveti. Daca aveti de insurubat un surub o data la 2 ani atunci mai bine alegeti scule electrice de calitate ceva mai ieftina. Insa pentur utilizarea zilnica acestea sunt perfecte

Be Sociable, Share!