Containerele din plastic portabile de mari dimensiuni

Share Button

Containerele din plastic portabile de mari dimensiuniDaca nu sunteti sigur daca doriti sau nu sa implementati containere de stocare portabile la depozitul dvs. de materiale, cititi specificatiile de mai jos pentru a intelege mai bine care aspecte ale afacerii dvs. ar beneficia cel mai mult si ce masuri trebuie sa luati mai intai dupa ce v-ati hotarat ce trebuie depozitat. Cauti paleti din plastic? Intra pe SchoellerAllibert.com.

Cum poate facilitatea de stocare portabila sa ma ajute?

Dispozitivele de stocare proprii ofera spatiu de stocare portabil (denumit si stocare mobila) pentru clientii lor, din mai multe motive. Pe langa faptul ca servesc ca si comoditate suplimentara pentru client, containerele de depozitare portabile pot fi o solutie buna daca doriti sa adaugati mai mult spatiu de stocare, mai ales in timp util.

Rod Bolls, vicepresedinte al Universal Storage Containers, explica faptul ca multi proprietari de depozite, vad containerele de depozitare portabile ca o oportunitate exceptionala pentru cresterea afacerii lor, in cadrul industriei.

Dan Bradu seo

“Este la fel de simplu ca plasarea recipientului in pozitia de la sediul dvs. si inchirierea acestuia in aceeasi zi”, spune Bolls. “Cu containerele potrivite, timpul de constructie sau de asamblare poate fi de 15 pana la 20 de minute pana cand sunt gata sa inchirieze si sa inceapa imediat generarea de venituri pentru operatorul de stocare autonoma”.

Bolls explica faptul ca recipientele de depozitare portabile sunt la fel de vizibile si pot fi potrivite cu finisajul, culoarea sau semnalizarea instalatiei existente.

Cum incep implementarea?

Pentru cei care sunt pregatiti sa treaca la un dispozitiv de stocare mobil, dar nu sunt siguri cum sa procedeze, exista cateva detalii care trebuie luate in considerare. Bolls sugereaza sa tineti cont de cat spatiu este disponibil la unitatea dvs. si care poate fi utilizat de containerele de stocare mobile.

El adauga ca containerele pot fi amplasate aproape oriunde pe proprietate, in special in locurile in care cladirile de depozitare nu au fost construite datorita limitarilor spatiului, restrictiilor de zona si altor motive. “Puteti plasa containerele de depozitare portabile in spatii deschise sau acoperite pentru a incepe sa generati venituri suplimentare”, spune Bolls.

“Containerele portabile de depozitare sunt mai putin costisitoare si au costuri de constructie mult mai mici decat cladirile traditionale de depozitare asa cum ar fi marile hale.” Daca aveti deja un loc in minte pentru locul in care doriti sa mearga containerele de stocare portabile, va trebui sa pregatiti zona in prealabil.

“Ridicati terenul cat mai bine cu putinta inainte de a primi recipientele de la instalatie”, spune Bolls. Fara a alinia terenul, usile containerului nu pot functiona asa cum trebuie, se pot bloca, etc. Doar pentru ca plasati un recipient intr-o anumita zona nu inseamna ca este blocat acolo pentru totdeauna.

In ceea ce priveste piata depozitelor portabile in viitor, popularitatea acestor containere continua sa fie larg raspandita in intreaga tara, precum si pe plan international. “Am vazut o tendinta constanta de crestere pe parcursul ultimilor ani in ceea ce priveste vanzarile de containere portabile la nivel international si pe piata americana / canadiana”, spune Bolls.

“Clientii nostri ne spun ca sunt convinsi ca anul 2017 va continua cu o crestere semnificativa a utilizarii containerelor de depozitare portabile pentru a satisface cererea pe pietele lor respective.”

Be Sociable, Share!