Cum alegi o husa cu acumulator?

Dan Bradu seo
Share Button

Cum alegi o husa cu acumulator?In momentul in care iti cumperi un smartphone, cel mai inteligent lucru pe care poti sa il faci, este acela de a cumpara si accesorii de protectie pentru acesta, pentru ca nu se stie niciodata ce situatie neprevazuta poate sa apara, asa ca telefonul trebuie sa fie tot timpul bine protejat.

In acest caz, un geam de protectie pentru ecran este ideal, pentru ca el poate sa ii ofere o foarte buna protectie display-ului, iar plus de asta, protejeaza perfect si touchscreen-ul. In cazul unui soc mecanic, ecranul va fi protejat, deci este extrem de util un asemenea accesoriu.

Pe langa acest accesoriu smartphone, ai mai pute sa te gandesti sa cumperi si o husa pentru terminalul tau, si vei gasi fie huse universale, fie huse LG, sau huse pentru orice alte telefoane.

In cazul in care discutam despre huse pentru smartphone, o alegere mai mult decat inspirata ar fi o husa cu acumulator, insa atunci cand iti alegi un astfel de accesoriu trebuie sa fii atent ca aceasta sa fie compatibila cu modelul tau de telefon.

Vei putea sa gasesti mai mult ca sigur huse care sa aiba aceleasi dimensiuni, insa trebuie avuta atentie dupa cum am spus anterior la compatibilitatea telefonului. Nu este suficient sa aiba doar dimensiunea ideala.

Tot in ceea ce priveste compatibilitatea acestui tip de huse, ar fi important de amintit faptul ca se pot gasi si huse cu acumulator universale, care pot sa fie compatibile cu mai multe modele de telefon, dar se pot gasi si huse cu acumulator anume ceate pentru un model in parte.

Daca tot am dat exemplu huselor LG anterior, trebuie precizat faptul ca o husa pentru telefoanele acestui producator, ar fi mai indicate husele cu acumulator LG, decat cele universale.

Dupa compatibilitate, un alt aspect asupra caruia va trebui sa iti indrepti atentia va fi reprezentat de capacitate. Ar fi ideal sa optezi pentru o husa care sa aiba capacitatea telefonului tau, plus inca 10%.

Pe langa aceste accesorii, va mai fi nevoie sa tii cont si de alte specificatii, pentru a te asigura ca alegi husa cu acumulator ideala pentru telefonul tau.

Input si ouput sunt doi factori foarte importanti care au rolul de a-ti oferi informatii cu privire la cat de repede se incarca husa atunci cand aceasta este conectata la retea, dar si cat de rapid se incarca terminalul.

Butonul on/off are iarasi un rol foarte important, pentru ca el te ajuta sa stabilesti momentul in care husa incarca dispozitivul.

Greutatea acestui accesoriu este iarasi un factor de care va trebui sa tii cont, insa trebuie precizat faptul ca ea va fi mai grea decat o husa oarecare, cantarind mai mult de 100 de grame, insa tinand cont de utilitatea sa, isi merita banii.

Asadar, acestea sunt doar cateva criterii in functie de care iti vei alege un astfel de accesoriu, insa ultimul criteriu despre care nu am discutat, este reprezentat de pretul husei. Acesta poate sa fie difert de la un model la altul, insa cu siguranta este mai mare decat pretul unei huse oarecare.

Be Sociable, Share!