Cum facem profit din activitati online?

Share Button

Cum facem profit din activitati online?Internetul ofera posibilitati aproape nelimitate de a castiga bani si de a va rotunji veniturile. Conteaza foarte mult ce anume cautati si cat de rapid doriti sa obtineti veituri substantiale din activitatile desfasurate. Puteti utiliza internetul inclusiv pentru a va gasi de lucru.

Pe internet gasiti si nenumare anunturi de recrutare in care firmele isi exprima interesul de a angaja, indiferent ca este vorba de o firma care se ocupa cu angajari in domeniul programarii, croitoriei, sau in orice alt domeniu inclusiv videochat.

Pentru ca in Romania subiectul videochat are tendinta sa fie tabu, aceste anunturi nu sunt foarte des intalnite, ultimul gasit de noi a fost angajari studio Angels of Love. Nu avem foarte multe de spus in acest sens decat ca se castiga foarte bine din aceasta activitate si totul se face pe internet, deci sunteti propriul sef si puteti decide singuri cat si cum sa lucrati.

Mai sunt si alte metode de a face bani pe internet insa pentru nicuna nu ar trebui sa va ganditi ca va veti imbogati subit. Mai jos va prezentam cateva dintre acestea.

O prima metoda este blogul in combinatie cu Adsense. Aceasta metoda presupune ca trebuie sa va inscrieti intr-un program pentru publicitate si in urma inscrierii va trebui sa afisati pe blogul pe care il aveti diverse reclame de tip video, imagine sau text.

Pentru a putea avea succes  utilizand astfel de metode, blogul sau site-ul pe care il aveti ar trebui sa aiba si un page rank bun dar si sa fie actualizat des cu un continut original. Un alt aspect foarte important ar fi sa aveti vizitatori unici pe blog.

Metoda este destul de simpla in momentul in care intelegeti notiunea de blogging. Pentru a putea fi blogger este nevoie de creativitate in primul rand. Totul tine de modul unic si personal in care va exprimati o opinie si de modul in care veti scrie articolele.

O alta idee este sa faceti marketing afiliat. O retea de afiliere functioneaza ca si intermediere intre programele de afiliere si afliliati. Afiliatul este o persoana, juridica sau fizica nu conteaza care se inscrie in retea pentru a avea profit din promovarea brandurilor si a companiilor utilizand uneltele pe care chiar aceste companii le pun la dispozitie.

Retelele permit celor care publica sa gaseasca programe convenabile si ajuta site-urile care ofera oportunitati de afiliere sa isi atinga audienta.

Daca aveti un blog va puteti inscrie pe platforme care organizeaza concursuri unde puteti sa castigati diverse produse sau bani pe articole scrise pe diverse teme. Reteaua de bloguri este o platforma pentru concursuri.

In cazul in care sunteti o persoana independenta si va place sa lucrati de acasa puteti sa faceti acest lucru si veti avea sansa sa va alegeti singuri domeniul in care doriti sa va implicati si sa va stabiliti singuri preturile. Sunt multe astfel de site-uri dedicate persoanelor care vor sa lucreze online. Pe astfel de site-uri veti gasi mai multe firme sau persoane care cauta pe cineva care sa ii ajute in proiecte pe domenii destul de largi. Un amanunt in acest sens este ca trebuie sa cunoasteti engleza.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!