Cum sa alegem un service gsm potrivit?

Dan Bradu seo
Share Button

cum-sa-alegem-un-service-gsm-potrivitFie ca ne place sau nu, in momentul in care ne cumparam un smartphone trebuie sa luam in considerare si faptul ca acesta se poate defecta.

De cele mai multe ori atunci cand avem intentia de a ne cumpara un smartphone, alegem un model nou, din magazin deoarece beneficiem si de o perioada de garantie, insa nu putine cazuri au fost in care clientii au dus telefonul la magazin pentru ca nu functioneaza bine si fie se gaseau tot felul de scuze pentru ca telefonul sa nu fie reparat, fie perioada in care se repara telefonul ajungea pana la 15-20 de zile.

In aceste conditii clientul trebuie sa se informeze unde gaseste cel mai profesionist service telefoane din orasul sau pentru a-si duce telefonul la reparat.

In momentul in care apelezi la un astfel de service trebuie sa il alegi pe cel care ofera o gama larga de servicii printre care schimbarea diferitelor componente, decodari, reinstalari de soft, decupari ale cartelelor sim, deblocarea codului de retea etc.

Un service specializat in acest domeniu trebuie sa puna mare pret pe calitatea si serviciile pe care le ofera clientilor. De asemenea trebuie sa foloseasca de fiecare data componente noi, iar acestea sa fie cele mai bune de pe piata, fie ca sunt originale sau compatibile, pentru a nu te dezamagi in ceea ce priveste calitatea reparatiei.

Rapiditatea trebuie sa fie un alt punct forte al acestor service-uri deoarece fiecare vrea sa isi vada telefonul reparat cat mai rapid, pentru a se putea bucura de el. In cele mai fericite cazuri, cand telefonul nu are o problema majora si componenta de care este nevoie se gaseste pe stoc, reparatia se poate face pe loc. Fireste, ca decuparea unei cartele sim, sau decodarea telefonului se fac si ele pe loc.

De asemenea in momentul in care alegi un service pentru a-ti repara telefonul trebuie sa alegi acel service care iti ofera garantie pentru reparatia efectuata. Fie ca este vorba de inlocuirea unui display complet sau a unui touchscreen, a unui circuit audio sau a unui conector usb, trebuie sa iti ofere garantie pentru serviciul prestat.

Un alt aspect care trebuie luat in considerare este acela al preturilor. De regula un pret mai mic nu prezinta garantie pentru lucrarea efectuata iar calitatea acesteia poate sa fie una indoielnica.

De regula, un astfel de service pe langa serviciile prestate, comercializeaza si tot felul de accesorii gsm, de la huse si folii de protectie a ecranului, pana la baterii externe si incarcatoare sau accesorii auto gsm. Dintre aceste accesorii amintim suportul auto pentru telefon, incarcator de masina etc.

Cu siguranta, in cazul in care trebuie sa apelezi la un astfel de service trebuie sa te informezi inainte la calitatea serviciilor oferite, la preturi, la seriozitatea angajatilor, daca ti se ofera garantie pentru serviciul prestat, si in primul rand daca se lucreaza cu componente noi.

Pentru tine cel mai important este sa iti vezi cat mai repede reparat telefonul, iar acesta sa functioneze.

Be Sociable, Share!