Cum sa alegi o papusa interactiva? 

Share Button

Păpușile interactive au devenit o parte din viața oricărei fetițe, mai ales datorită aspectului lor fizic şi al numeroaselor caracteristici pe care le include într-un singur pachet. Cu toate acestea, alegerea unei astfel de jucării poate deveni o mare problemă, dat fiind numărul în continuă creştere care nu fac altceva decât să încurce şi mai mult părinţii în momentul achiziţiei.

Tocmai de aceea, am pregătit câteva criterii de care trebuie să ţineţi cont atunci când urmează să cumpăraţi o nouă păpuşă interactivă pentru fetiţa dumneavoastră. Haideţi să le vedem împreună!

Vârsta fetiței

Vârsta micuței reprezintă un criteriu foarte important în momentul selecției, căci, de la an la an, dorințele și pretențiile sale evoluează. De aceea, dacă fetița are până la 5 anişori, vă recomandăm să optaţi pentru păpăşile bebeluşi, astfel încât acestea să îşi poată imita mamele, mai ales dacă au fraţi sau surori mai mici.

De cele mai multe ori, până la această vârstă, cea mică vede în părinţi un model de urmat, de aceea, cea mică va avea tendinţa de a face exact aceleaşi lucruri ca şi mama ei.

În schimb, dacă vârsta fetiţei este cuprinsă între 5 şi 9 ani, recomandăm să optaţi pentru păpuşile prinţese, astfel încât să se poată identifica cu eleganţa şi rafinamentul acesteia, mai ales prin intermediul rochiţelor din tărâmul prinţeselor. Nu trebuie să uităm nici de fetiţele din perioada preadolescenţei, cu vârste cumprinse între 9 şi 10 ani, ce preferă păpuşile moderne şi extravagande.

Personajul întruchipat

De cele mai multe ori, fetițele au un personaj preferat, care devine idolul lor pe toată perioada copilăriei și a preadolescenței.

Dacă știți că fetița dumneavoastră are un personaj preferat, încercați să ţineţi cont de acest detaliu şi, la următoarea achiziţie şi îi procuraţi personajul preferat. Cu siguranţă se va bucura enorm. Însă, înainte de cumpărături, trebuie să cunoaşteţi foarte bine fetiţa şi prinţesa, ca să nu existe riscul de confuzie.

Accesoriile din pachet

De cele mai multe ori, păpușile cu multe hăinuțe și accesorii din pachet reprezintă febleţea fetiţelor, astfel că vă recomandăm să vă orientaţi cât mai mult către acestea.

Fetiţa dumneavoastră va reuşi să creeze noi ţinute pentru păpuşa sa, fapt ce îi va pune la încercare creativitatea şi răbdarea. În plus, va deveni din ce în ce mai curioasă să descopere noua ei păpuşă. Cu toate acestea, nu uitaţi să optaţi pentru o păpuşă rezistentă, care să facă faţa orelor lungi de joacă.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!