Cum sa faci poze la nunti?

Share Button

Cum sa faci poze la nunti?Cu siguranta in momentul in care esti o persoana tanara si ai o pasiune pentru fotografie, iti doresti sa faci si bani din aceasta pasiune, mai ales daca ai la dispozitie cele mai performante aparate foto profesioniste.

In acest sens, avand la dispozitie aparatura foto necesara, in mod evident iti vei dori sa faci poze pe la botezuri sau pe la nunti, pentru ca in acest fel, vei putea sa castigi si o suma de bani frumoasa, facand ceea ce iti place.

A fi fotograf la nunti insa, este o munca destul de grea, si trebuie sa fii foarte bun in ceea ce faci, pentru ca sunt o multime de agentii foto care pun la dispozitia celor care se casatoresc, servicii gen foto nunta, la preturi avantajoase, iar viitorii miri pot sa isi aleaga mai multe pachete, cu un numar mai mare sau mai mic de poze.

Ei bine, in situatia in care consideri ca esti un fotograf foarte bun, ar trebui ca mai intai de toate sa te promovezi putin, pentru a reusi sa fii cat mai cunoscut, iar daca vei participa la doua – trei nunti unde vei face poze foarte frumoase, atunci cu siguranta vei incepe sa fii cautat.

Trebuie sa stii insa ca imaginile pe care le vei imortaliza nu vor trebui sa surprinda candoarea momentului (datorita faptului ca aceasta este inexistenta, oamenii sunt obositi si iritati datorita pregatirilor), ci aceste imagini trebuie sa prezinte fotografii clare cu persoanele cele mai importante de la eveniment, in ordinea urmatoare: mirii, nasii, socrii mari, socrii mici, fratii si surorile mirilor, si asa mai departe.

Tot in momentul in care ai de gand sa faci poze la nunti, trebuie sa stii ca simetria are un rol foarte important, asa ca trebuie sa ii acorzi o deosebit de mare atentie. In cazul in care mirii sunt la mijloc, acestia trebuie sa aiba atat in partea stanga cat si in partea dreapta acelasi numar de persoane, iar regula este ca langa mireasa sa stea o persoana de sex masculin, iar langa mire o persoana de sex feminin.

Referitor la pozele de grup de la nunta, acesta trebuie neaparat sa cuprinda si cateva flori puse intr-o vaza, iar aceasta sa fie pe o masa pentru a putea intra perfect in cadru.

Cu siguranta nu va trebui sa incerci sa surprinzi nuntasii cu tot felul de fotografii, ci ei vor trebui sa fie atenti la poza, pentru ca pozele sa iasa cat se poate de clare, pentru ca nu apoi sa ai surprize neplacute, cum ca nuntasii sunt nemultumiti de poze.

Va trebui sa tii cont si de faptul ca exista mai multe cadre care au un success verificat si garantat. O poza de succes la nunta, ar fi aceea in care mirele sta cu un genunchi jos, tinand mireasa de mana si uitandu-se in ochii ei, si reproducand scena cererii in casatorie.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre detaliile pe care trebuie sa le cunosti in momentul in care ai de gand sa incepi sa fii fotograf pentru nunti.

Be Sociable, Share!