Cum sa valorifici la maxim un aranjament din flori artificiale

Share Button

Multa vreme s-a spus ca florile artificiale nu au ce cauta intr-o casa si ca varianta optima pentru un decor adecvat ar fi cumpararea de flori naturale.

Aceasta perceptie s-a intiparit in mintea noastra, daca tinem cont de vremurile in care singurele flori artificiale pe care le stiam erau celebrii trandafiri rorii sau galbeni, in culori stridente, si cu o tulpina din plastic ieftin care, de asemenea, incercau sa imite spinii trandafirilor naturali.

Bineinteles, tehnologia a evoluat in tmp, iar in anii din urma puteam vedea flori artificiale precum crinul sau nufarul, pe cat de frumoase, pe atat de artificiale la vedere. Astazi insa, avem aranjamente din flori artificiale atat de bine realizate incat nici nu-ti dai seama ca nu sunt naturale.

Dan Bradu seo

Confectionate din plastic combinat cu material textil, asezate intr-un ghiveci sau in cadrul unui aranjament mai dichisit, aproape ca nici nu-ti dai seama ca sunt artificiale. Dincolo de aspect insa, beneficiezi de o serie intreaga de alte avantaje atunci cand apelezi la achizitia unor aranjamente din flori artificiale.

Primul printre avantajele oferite de aranjamentele din flori artificiale este legat de durabilitatea lor in timp. Cu totii suntem impresionati de frumusetea si prospetimea florilor naturale, uitand insa un singur lucru: acela ca, dupa o zi-doua sau chiar mai putin, acestea vor sfarsi la cosul de gunoi.

Florile naturale sunt extrem de sensibile si de perisabile, iar schimbarile de temperatura, mutarea din spatiile calde in cele reci si invers, pot conduce la ofilirea prematura a florilor naturale. Spre deosebire, cand vorbim despre aranjamente din flori artificiale putem spune ca acestea dureaza o vesnicie.

Sau, mai bine zis, atat timp cat avem grija de ele sa nu se decoloreze la soare ori daca nu le lasam la indemana animalelor de companiei ori a copiilor.

Confectionate din materiale durabile, aceste aranjamente au capacitatea de a imita perfect florile naturale, incepand de la celebrii trandafiri si pana a buchetele sau ghivece cu flori de camp, in care verdeata alterneaza intr-un mod stralucit cu albul, albastrul sau galbenul.

Nu in ultimul rand, atunci cand optam pentru aranjamente din flori artificiale vorbim si despre o importanta economie la bugetul personal. Stim cu totii cat sunt de costisitoare florile proaspete.

Si este de-a dreptul frustrant sa dai o gramada de bani pe un astfel de aranjament, care sa te tin doar o zi sau doua. Iar daca luam in calcul ca un buchet sau aranjament din flori artificiale tine si cateva zeci de ani, atunci putem spune ca a meritat efortul.

Be Sociable, Share!