Cum se allege o rochie de bal?

Share Button

Cum se allege o rochie de bal?O rochie de bal este una dintre cele mai importante investitii in viata unei tinere fete. Multi dintre noi ne amintim de balurile noastre ani mai tarziu, aratand poze pentru prietenilor si fiicelor noastre si povestind amintiri despre noapte de bal la reuniunile cu colegii de liceu.

Noaptea de bal este un fel de incapsulare instantanee a carierei unei fete de liceu, precum si unul dintre primii pasi majori spre maturitate. De aceea pentru o astfel de noapte va recomandam rochii infinity. Balul bobocilor si petrecerile de inceput de an sunt din ce in ce mai rare, iar multe dintre traditiile acelor evenimente au fost mutate in noaptea balului.

In consecinta, balul este de multe ori o petrecere formala in care se aduna toti elevii si profesorii. Este de mirare ca cumparaturile pentru o rochie de bal sunt atat de importante?

Atunci cand iti ajuti fiica sa aleaga o rochie de bal, este important sa tii cont de cateva lucruri. Fiica ta este probabil  extrem de excitata de idee, chiar si ingrijorata uneori. Este responsabilitatea dvs. sa va mentineti o minte limpede si sa o indrumati spre alegeri adecvate si rezonabile. Cand mama este prinsa in frenezia rochiei de bal, devine dificil pentru fiica sa ia decizii rezonabile.

Setati un buget

Rochii de bal frumoase sunt disponibile in fiecare gama de preturi. Desigur, piata de imbracaminte de bal este extrem de profitabila, iar multi designeri bine-cunoscuti isi ofera propriile selectii pentru baluri. Daca va puteti permite, nu exista nimic in neregula cu o rochie de designer de bal.

Cu toate acestea, nu trebuie sa va simtiti obligat sa cumparati o rochie de bal care rivalizeaza cu o rochie de mireasa ca si cost. Setati bugetul in avans si decideti cat de mult sunteti dispusi sa cheltuiti pe o rochie de bal.

Permiteti-i fiicei sa contribuie cu banii proprii la cumparare, dar clarificati exact cat de mult va aduceti o contributie. Acest lucru va va ajuta sa evitati discutiile din magazin, precum si sa reduceti in avans lista de magazine.

Nu exista nici un motiv ca rochia de bal pentru fiica ta sa fie eticheta ca atare. Amintiti-va ca piata  este extrem de profitabila si multe magazine plaseaza rochii in “colectia de baluri” doar pentru a atrage clienti. Puteti gasi o rochie similara intr-o alta parte a magazinului la un pret mult mai mic. De asemenea, luati in considerare magazinele de epoca si de mana a doua.

Magazinele de mireasa sunt o alta posibila sursa de rochii de bal, adesea sub eticheta rochiilor de domnisoare de onoare. Luati in considerare toate optiunile  inainte de a efectua o achizitie.

Unele fete isi comanda on-line rochia si accesoriile de bal. Altii folosesc internetul pentru cercetare, reducand stilurile si preturile online inainte de a se aventura in magazinele fizice. Internetul este o resursa puternica de solutii de cumparaturi. Incurajati-va fiica sa studieze o varietate de stiluri de rochie si culori online, apoi sa utilizeze Internetul pentru a determina care magazine vand rochiile de care ea este cea mai interesata.

Cunoasteti regulile scolare

Multe scoli au instituit coduri de imbracaminte de seara. In plus, scoala poate institui o tema pentru noaptea de bal si poate cere ca elementele din vestimentatia elevilor sa reflecte tema.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!