Cum va fi Samsung S10?

Share Button

Pe masura ce data lansarii lui Samsung S10, cel mai asteptat telefon de catre fanii Android din intreaga lume, se apropie cu pasi repezi, fiind prevazuta pentru primele luni ale anului 2019, o serie de informatii si speculatii incep sa apara in mediul online cu privire la modul in care ar putea arata cel mai nou rival iPhone, ce va trebui sa concureze cu recent lansatul iPhone XS.

Bineinteles ca informatiile nu sunt confirmate de catre nicio sursa oficiala dar permit pasionatilor de tehnologie sa isi faca macar o idee cu privire la design-ul viitorului dispozitiv si functionalitatile de care va dispune, mai ales ca pe internet circula deja chiar poze cu viitorul telefon.

O importanta caracteristica a noului model va fi senzorul de amprenta ce va fi plasat imediat sub ecran. Acesta va fi integrat in sticla care protejeaza display-ul si va avea posibilitatea de a citi amprenta utilizatorului prin intermediul impulsurilor electrice produse prin atingerea acestuia.

Dan Bradu seo

Bineinteles, prezenta acestui senzor va impune o protectie suplimentara a ecranului astfel ca utilizatorii noului model probabil vor dori o folie alien samsung sau una de calitate asemanatoare, pentru a se asigura ca dispozitivul lor este in siguranta. Evident, si producatorii vor opta probabil pentru o sticla rezistenta, pentru a asigura la randul lor protectia ecranului prin materialele de calitate folosie in procesul de productie.

Inca nu se stie daca noua tehnologie va fi implementata in colaborare cu un furnizor specializat precum Qualcomm (care lucreaza in prezent la o astfel de functie pe baza de ultrasunete) sau va fi conceputa in-house. O alta necunoscuta o reprezinta tehnologia ce urmeaza a fi folosita, principalele solutii vehiculate ca potentiale alternative fiind cea pe ultrasunete sus-mentionata si cea clasica pe baza de senzor foto.

Pentru a profita de nemultumirile fanilor Apple aparute odata cu lansarea iPhone X cu privire la gradului de extindere a ecranului, Samsung incearca sa il extinda si mai mult pe cel al lui S10 pentru a-si intari pozitia de alternativa viabila la Apple. Asta nu inseamna insa ca acestea vor disparea complet, ci doar ca vor fi mai mici decat in cazul modelului precedent. Conform zvonurilor noul model Galaxy va dispune de un display Infinity Super Amoled.

De asemenea putem presupune ca va rula cea mai noua versiune de Android disponibil la momentul lansarii si cel mai avansat procesor al celor de la Qualcomm.

In materie de design noul Galaxy se va diferentia de cel vechi prin faptul ca spatele va fi transparent iar jack-ul audio va disparea. In ceea ce priveste camera, exista diverse zvonuri la momentul actual, conform unora noul model urmand sa aiba trei camere dupa modelul Huawei, in vreme ce altele sustin ca sistemul de camere duale curent se va mentine si pe viitor, cel putin in cazul versiunilor de baza.

Pentru a afla insa exact cum va arata noul telefon si ce va putea sa faca vom fi nevoiti sa asteptam lansarea oficiala a acestuia ce conform traditiei Samsung va avea probabil loc la evenimentul MWC ce are loc la Barcelona in luna februarie 2019.

Be Sociable, Share!