De ce apeleaza femeile la chirurgia estetica?

Share Button

 

Intr-o lume in care se pune foarte mult accent pe modul cum aratam, sau mai bine zis pe imagine, atunci este de inteles de ce fiecare persoana isi doreste sa aiba un corp de invidiat.

Ei bine, se pare ca pentru barbati nu este atat de greu sa obtina un corp de invidiat, pentru ca daca vor avea foarte mare grija in ceea ce priveste alimentatia, dar vor mai petrece si ore bune in sala de sport, atunci este evident faptul ca isi vor sculpta corpul dupa cum au visat. Intr-adevar este nevoie de multa munca si mult timp, rabdare si ambitie, dar totul este posibil.

Asadar, in ceea ce priveste femeile, ele sunt mult mai nemultumite atunci cand vine vorba despre corpul lor. Unele sunt obsedate de faptul ca au cateva kilograme in plus si nu reusesc nici cum sa slabeasca, altele isi doresc foarte mult sa scape de celulita, in timp ce altele sunt nemultumite de buzele si de sanii lor, astfel ca apeleaza la interventii chirurgicale.

De-ce-apeleaza-femeile-la-chirurgia-esteticaDoamnele si domnisoarele care isi doresc sa aiba o silueta de invidiat, trebuie sa stie ca aceasta se obtine in timp, si pentru asta trebuie sa faca anumite sacrificii. In primul rand, au nevoie de o alimentatie sanatoasa si corecta, iar pentru asta cel mai bine ar fi sa ceara ajutorul unui nutritionist.

Cu siguranta pe langa dieta, si orele din sala de sport, si antrenamentele intense sunt iarasi un factor important care poate sa ajute fetele si femeile sa obtina un corp de invidiat. In cazul in care fetele sau femeile nu respecta fie antrenamentele, fie regimul recomandat de catre nutritionist, atunci este lesne de inteles de ce corpul lor nu este asa cum si-ar dori.

In acest caz, nu le ramane altceva de facut decat sa ceara ajutor de la dr Calu, care poate sa le ofere doua solutii magice, si anume liposuctia si abdomnimoplastia.

Despre liposuctie trebuie mentionat ca este acea proceduca care are rolul de a elimina grasimea care este prezenta pe anumite suprafete de pe corpul doamnelor si al domnisoarelor. Acest procedeu se poate efectua atat la nivelul bratelor, cat si la nivelul picioarelor, abdomenului, al gatului sau al spatelui.

Pentru un abdomen plat si fara nici un pic de grasime, trebuie ca doamnele sa fie supuse procedeului de abdominoplastie, iar acest procedeu are ca efect indepartarea pielii nedorite de pe suprafata abdomenului, cauzata de scaderea brusca in greutate.

De foarte multe ori, procedeul de abdominoplastie este realizat impreuna cu procedeul de liposuctie, pentru ca in acest fel, rezultatele vor fi incredibile.

Ei bine, se pare insa ca sunt femei care nu sunt multumite de aspectul lor fizic, si nu datorita siluetei, pentru ca din acest punct de vedere stau bine, ci mai degraba din cauza faptului ca au buzele mici sau sanii lor sunt deasemenea mici.

In aceasta situatie, pot sa apeleze la ajutorul aceluiasi specialist, precum doamnele care au nevoie de o silueta perfecta, si cu siguranta se va gasi o rezolvare destul de rapida si in aceasta privinta.

Asadar, doamnelor si domnisoarelor, nu trebuie sa va mai faceti multe griji in ceea ce priveste aspectul vostru fizic, pentru ca apeland la ajutorul unui specialist, puteti avea corpul mult visat.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!