De ce prefera oamenii netul de pe telefon?

Share Button

De ce prefera oamenii netul de pe telefon?Daca ai iPhone, cumperi accesorii iPhone. Nu cumperi accesorii Nokia pentru iPhone daca vrei ca acestea sa functioneze asa cum ar trebui. Fiecare telefon in parte are propriile accesorii.

Daca vrei sa cumperi accesorii iPhone, intra pe www.magazingsm.ro si alege produse potrivite pentru telefonul pe care il ai.

Majoritatea oamenilor familiarizati cu tehnologia moderna prefera un smartphone cand vine vorba de alegerea unui telefon. In zilele noastre, un telefon este mai mult decat un simplu dispozitiv cu ajutorul caruia poti comunica. Un telefon poate inlocui de multe ori un aparat foto, o carte, un mp3 sau chiar un laptop.

Poti avea un telefon care pe care sa poti face si poze, sa poti citi carti, sa asculti muzica si sa te uiti la filme sau sa navighezi pe Internet.

Cand vine vorba de alegerea unei optinuni pentru un abonament sau o cartela preplatita, cel mai adesea, in ultima vreme, oamenii pun accent pe optiunile de date. Majoritatea isi doresc sa poata accesa Internetul de pe telefonul mobil. Daca ar fi sa aleaga intre o optiune cu 200 de minute si Internet nelimitat si o optiune cu 2000 de minute si 100 MB trafic de net, majoritatea ar alege prima posibilitate.

In primul rand, Internetul de pe telefon este dorit pentru ca este mult mai usor de accesat. Poti inta pe Internet din parc, de la cumparaturi, de la biblioteca, de la un club, cand stai seara in pat si lista poate continua. Cele mai multe locatii publice au instalate rutere Wi-Fi astfel incat toata lumea sa se poata bucura de Internet gratuit.

Din cauza faptului ca reltelele de socializare au devenit atat de populare, oamenii au devenit dependenti de ele, si totodata de telefoanele mobile. Un laptop nu-l poti lua mereu dupa tine, un telefon insa da. Multi simt nevoia sa impartaseasca impreuna cu prietenii virtuali statusuri, poze, sa-si dea check-in-uri in tot felul de locatii sau sa chat-uiasca. Telefoanele mobile dau doritorilor aceasta posibilitate. Daca nu ai Wi-Fi, ai conexiune de date si invers.

De asemenea, Internetul pe mobil este dorit si de cei care au rude in strainatate. Datorita aplicatiilor inteligente, cu ajutorul Internetului poti vorbi nelimitat cu cei dragi, oricand, la orice ora. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet. Cei dragi vor fi mereu la curent cu ceea ce faci tu, cu locurile pe care le vizitezi, cu oamenii pe care-i intalnesti, astfel incat sa te simta mai aproape.

Multi prefera Internetul pe mobil si pentru a-si rezolva anumite probleme pe care le au la serviciu. Cand esti plecat intr-un week-end si nu-ti poti lua cu tine laptopul, sau cand se ivesc anumite probleme cand esti in concediu, cu ajutorul netului pe telefonul mobil poti rezolva totul rapid. Bineintele, daca job-ul pe care il ai presupune folosirea mail-ului si a navigarii pe internet.

Pentru a veni in ajutorul celor care folosesc Internetul de pe telefonul mobil, multe din site-uri au creat versiuni speciale pentru a putea fi folosite cu usurinta de pe mobil. Cele care nu au reusit inca, lucreaza la asta. De apreciat, nu?

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!