Despre rivalitatea dintre iPhone si Samsung

Share Button

Despre rivalitatea dintre iPhone si SamsungRivalitatea intre companiile care produc telefoane smart e foarte reala se profita in acest sens de toate oportunitatile care pot sa apara pentru a se ataca unele pe celelalte si nu scapa nicio ocazie. Pentru reparatii Samsung va recomandam sa vizitatii Service GSM.

La numai cateva minute dupe ce Apple a spus cu mandrie ca va aparea noua gama de modele de telefoane iPhone si un  nou iPad, atat Sony cat si Samsung profita de ocazie pe Twitter pentru a se exprima subtil dar tendentios.

Noile telefoane 6S si iPhone 6S Plus au mai multe imbunatatiri precum constructia solida, 3D Touch, un senzor de camera iSight de o foarte buna calitate si o rezolutie de 12 mp, dar nu se constata imbunatatiri majore in ceea ce priveste modul de implementare al acumulatorilor, iar viata bateriei a ramas aceeasi ca si cea de la dispozitivele precedente.

Dan Bradu seo

Sony au observat foarte rapid acest lucru si au comparat bateria de la iPhone cu acumulatorul lor de pe Xperia care tine pana la maxim 2 zile. Sony a comentat pe Tweeter pentru a intreba Apple retoric cu privire la durata de viata a bateriei si personalul de la Apple a raspuns in mod ipotetic: Switch to Sony.

Cei de la Samsung in schimb au fost mult mai subtili in ceea ce priveste ironiile si au fost orientati pe stylus pen denumit si Apple Pencil.

Acesta seamana foarte mult cu cel de la Samsung dar trebuie sa fie cumparat separat in timp ce cei de la Samsung este inclus in pachetul cu care se va livra seria Galaxy S.

Noua tehnologie de la dispozitivele Apple de top ne ofera indicii despre noua moda pe piata de telefoane smart si tablete. Ecranul de tip Force este noul trend pe piata, pentru senzorii care scaneaza amprente si pentru rezolutiile de maxim 2.

Este sigur ca intre producatorii de top de telefoane si dispozitive mobile este si va fi in permanenta o mare concurenta care de cele mai multe ori nu e loiala.

Utilizatorii avizati au posibilitatea de a decide singuri ce dispozitive a cumpere fara sa fie nevoiti sa se uite pe internet la modul in care aceste companii se ironizeaza reciproc.

Este necesara dezvoltarea continua sau orientarea firmelor spre o politica sanatoasa in ceea ce priveste preturile care sa se bazeze pe realitatea productiei si nu pe marketing fals care sa aduca un mare castig pe perioade scurte.

Teritoriul firmelor de telefoane mobile a fost invadat de producatorii din China care sunt niste uriasi in progres, care au preturi foarte mici comparativ cu producatorii de top sau care au traditie in domeniu.

Acestia nu au fost foarte luati in seama la inceput pentru ca dispozitivele avea ceva probleme si defectiuni din fabricatie dar si pentru ca le lipsea experienta. In prezent se poate constata foarte usor ca nu se mai poate spune acelasi lucru.

Sunt telefoane foarte bune, considerate de top, care au capabilitati foarte bune la nivel hardware si care depasesc uneori marii competitori iar pretul este la jumatate.

Be Sociable, Share!