Detalii esentiale pentru o nunta perfecta

Dan Bradu seo
Share Button

Detalii esentiale pentru o nunta perfectaZiua nuntii cu siguranta este cea mai frumoasa si emotionanta zi din viata unui cuplu pana in momentul respectiv. Amandoi isi doresc o zi perfecta in care sa se simta bine si pe care invitatii sa nu o poata uita prea curand.

Pentru ca acest vis sa devina si realitate, este insa foarte mult de munca si sunt multe detalii care trebuiesc puse la punct. In continuare vom incerca sa scoatem in evidenta acele detalii care fac ca o nunta sa fie perfecta.

Bineinteles, nu vom vorbi despre vestimentatie, locatie sau tort, pe acestea le au cu totii invedere, insa detaliile mici de care vom vorbi in continuare fac diferenta intre o nunta perfecta si una aproape reusita.

In primul rand, desi pare poate banal, ai putea indica invitatiilor itinerariul evenimentului. Asta mai ales daca vorbim de o nunta intr-un oras mare, si nu toti invitatii sunt acomodati cu locul. Pentru a evita neplacerile, poti atasa invitatiei o mica harta a orasului sau a locului in care se vor desfasura evenimentele.

De asemenea, un detaliu poate insignifiant pentru unii dar care lasa o impresie puternica sunt punctele de intrare. Fie ca nunta va avea loc in aer liber sau intr-o sala, roaga-i pe cei care se ocupa de aranjamente sa decoreze elegant intrarea pentru o impresie cat mai buna.

Daca petrecerea este in aer liber, atunci lucrurile stau si mai bine, deoarece ai mai multa libertate, in cazul acesta putand decora si copacii. Totul trebuie realizat cu bun gust, de aceea este neaparat sa apelezi la serviciile unei firme sau persoane care se ocupa special de acest lucru. Diferenta intre un decor special si unul de prost gust poate fi foarte fina.

Daca vrei ceva special, atunci trebuie sa fii atent si la invitatii. Acestea trebuie sa se potriveasca cu tematica nuntii. Intotdeauna simplitatea combinata cu rafinamentul dau un rezultat spectaculos, iar daca vrei asa ceva, poti alege sa folosesti invitatii tbz.

Poti decora si barul in ton cu tematica. Il poti decora cu aranjamente florale, sau cum se va potrivi mai bine, pentru ca, sa recunoastem, va fi un loc intens vizitat pe toata durata nuntii. Poti vorbi cu barmanul sa creeze un cocktail special cu o culoare in ton cu aranjamentul. Un alt detaliu important este iluminarea. O lumina potrivita va pune in valoare culorile si aranjamentul.

Chiar daca la nunti meniul este fix, poti totusi aseza pe masa un meniu. Va fi un detaliu interesant, care cu siguranta va atrage privirile. Meniurile pot fi comandate aceleiasi firme care face invitatiile. Pot fi asezate in fata fiecarui invitat sau poate fi pus cate un meniu la fiecare masa.

Un detaliu care va marca in mod placut despartirea de invitati este reprezentat de scrisorile de multumire.

Este raspandita ideea ca marturiile ar reprezenta aceasta multumire. Desigur, marturiile pot simboliza si asa ceva, dar o scrisoare de multumire va intregi si completa actul de manifestare a recunostintei. Desi este foarte comod ca textul scrisorii sa fie stas, este recomandat sa aloci putin timp si sa personalizazi textul macar pentru anumite persoane care sunt mai importante pentru tine.

Be Sociable, Share!