Detalii importante de stiut cand iti cumperi bijuterii

Share Button

Detalii importante de stiut cand iti cumperi bijuteriiCu siguranta in aceasta perioada in care ne aflam, fiecare dintre noi ne dorim sa ii surprindem pe cei din jur intr-un mod placut, datorita imaginii pe care o afisam de fiecare data cand plecam undeva de acasa.

Ei bine, si cum imaginea conteaza din ce in ce mai mult, mai intai de toate trebuie sa avem un aspect fizic placut, dupa care trebuie sa avem foarte mare grija la tinuta, si nu in ultimul rand la accesoriile pe care le purtam.

Atunci cand vine vorba de accesorii, cu siguranta bijuteriile sunt cele mai indragite accesorii de catre toata lumea. Ei bine, aceste bijuterii, sau restul accesoriilor pe care le vei purta, cu siguranta trebuie sa le alegi si in functie de tinuta pe care o vei purta.

Cu siguranta nu poti alege sa porti o bratara din cauciuc sau un alt accesoriu de acest gen atunci cand esti invitat la un eveniment important, la fel cum nu este recomandat nici ca atunci cand te duci la sala de sport sa ai la tine un ceas elegant in sala, sau un lantisor elegant la gat sau o bratara scumpa din aur.

Ei bine, atunci cand iti cumperi bijuteriile, cu siguranta trebuie sa stii sa le alegi, pentru ca le vei purta in functie de tinuta, dar trebuie sa cunosti si alte detalii importante.

In primul rand, trebuie specificat faptul ca daca vei cauta amanet aur, la orice casa de amanet din orasul tau, vei putea sa gasesti o multime de bijuterii, fie ele din aur alb, fie din aur galben pe care le poti cumpara.

Este important de stiut faptul ca bijuteriile pe care le gasesti la aceste case de amanet, au preturi atractive, si cu siguranta sunt de o calitate superioara, pentru ca ele inainte de a fi amanetate, sunt verificate de catre persoanele autorizate.

Sunt o multime de magazine in orasele mari care comercializeaza tot felul de bijuterii care sunt contrafacute, insa cu siguranta la o casa de amanet nu vei gasi asemenea produse.

Inspectorii de la Protectia Consumatorului au gasit o multime de nereguli la magazinele de profil din mai multe orase, insa la o casa de amanet nu s-a descoperit nici o neregula. De ce? Pentru ca la casele de amanet se primesc si se vand doar bijuterii de calitate superioara.

O multime de comercianti incearca sa ii pacaleasca pe clienti atunci cand le vand bijuteriile, iar pentru ca acestea sa cantareasca mai mult adopta tot felul de strategii murdare. De exemplu, au fost descoperite cazuri in care anumite bratari si pandative incrustate cu pietre, aveau in interior ipsos, in timp ce lantisoarele care erau scoase la vanzare, pretinzand ca sunt din aur, erau umplute fie cu zinc, fie cu cupru.

Ei bine, tinand cont de toate aceste detalii, trebuie sa ai foarte mare grija atunci cand vrei sa iti cumperi bijuteriile, pentru ca exista riscul sa alegi sa le cumperi noi, de la magazinele de specialitate, si sa te alegi cu surprize neplacute.

Cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre casele de amanet, si sa iti cumperi bijuteriile de acolo, iar astfel ai siguranta faptului ca ai cumparat o bijuterie 100% din aur, sau 100% din argint.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!