Detaliile care fac diferența în baie

Share Button

Actualizarea băii nu înseamnă neapărat renovarea. Desigur, nimic nu te împiedică să renovezi și să aduci câteva îmbunătățiri băii tale.

Cei de la Proactiv – materiale de construcții îți sunt alături cu cele mai bune sfaturi în materie de produse folosite pentru a oferi un nou aspect încăperii pe care vrei să o renovezi, iar în acest articol eu îți voi dezvălui câteva trucuri despre cum să îți transformi baia într-una desprinsă din coperțile revistelor de design interior.

1.Griul contează

Griul creează un aspect sofisticat. Această culoare versatilă se potrivește unei game largi de stiluri de case, de la construcțiile tradiționale la cea modernă, și este practică pentru viața de familie.

2.Lumina evidențiază…

Iluminatul este un aspect foarte important atunci când vrei să scoți în evidență o anumită caracteristică. Cu ajutorul unei lumini bune, multe lucruri imperfecte pot părea perfecte. Astfel, înnoiește-te cu un produs inedit pe care să îl pui în „lumina reflectoarelor” pentru a atrage toate privirile. De asemenea, alege să fii practic și să scapi de întrerupătoarele vechi, utilizând luminile pe senzor pentru a crea un design modern.

3.Magia din oglindă

Oglinzile cu senzori și tot felul de funcții reprezintă inovația care va transforma multe băi. Însă un lucru rămâne neschimbat, magia din oglindă. Amplasată în locul corect, creează impresia de mai mult spațiu.

4.Upgrade de weekend

Poți schimba radical aspectul unei băi, schimbând anumite lucruri aparent banale. Nu uita, detaliile fac diferența!

  • Alege dispozitive deosebite, cum ar fi robinete de lux și un suport de prosoape elegant.
  • Instalează întrerupătoare de lumină noi cu finisaj metalic mat.
  • Cumpără prosoape groase într-o singură culoare.
  • Adaugă un set de aromaterapie, o plantă și o lumânare sau două.
  • Asigură-te că baia este curățată temeinic și va arăta și se va simți ca nouă

5.Chitul de rosturi contează

Dacă vrei să te apuci să îți schimbi gresia sau faianța din baie, ia în considerare să alegi un chit de rosturi potrivit. Griul este în trend, deoarece oferă un aspect elegant, nu își schimbă culoarea în timp și nici nu se murdărește ușor. Acest detaliu aparent mic poate oferi un aer prețios băii, parcă atins de un designer.

6.Fructifică spațiul

Prețurile terenurilor și caselor au devenit exagerate, astfel că lumea a învățat să fructifice spațiul pe care îl deține la capacitate maximă. Câteva dulăpioare simple, suspendate, utilizează inteligent spațiile nefolosite.

7.Însuflețește baia

Plantele de interior cresc și înfloresc peste tot de la bucătării și camere de zi până la băi. Dacă vrei să adaugi puțină viață în baia ta, ia câteva ghivece cu flori și așază-le pe noile tale dulăpioare suspendate. Poți încerca  filodendroni, iedera diavolului sau aspidistra, deoarece au frunzele late și conferă un aspect deosebit locului unde sunt amplasate.

Mesaj de luat acasă!

Indiferent de perioadele financiare pe care le traversăm, nevoia de schimbare va apărea mereu. Astfel încât, dacă nu vrei să trăiești într-o continuă monotonie va trebui să faci schimbări adaptate oricărui buget. Sper că aceste sfaturi să îți ofere măcar o bucățică din schimbarea pe care ți-o dorești pentru baia ta. Nu uita că pașii mici sunt calea sigură spre marea schimbare.

Tu ce alegi să schimbi la baia ta?

Be Sociable, Share!