Este avantajos sa cumparati de la Epinvest?

Dan Bradu seo
Share Button

Este avantajos sa cumparati de la Epinvest?Epinvest.ro este un magazin online care comercializeaza numeroase utilaje pentru constructii, pentru gradinarit si pentru curatenie. De la echipamente de curatenie la echipamente pentru incalzire, de la scule electrice la utilaje pentru constructii, de la utilaje forestiere si pentru gradinarit la scule pneumatice si pentru instalatori si echipamente de masurare magazinul ofera o gama larga din aceste produse.

Multe dintre aceste produse nu se gasesc in numeroase alte magazine de specialitate asa ca va trebui sa apelati la Epinvest pentru a le obtine. Toate aceste produse sunt oferite la preturi extrem de avantajoase, existand pe langa acestea si promotii care fac ca produsele magazinului sa fie cumparate la preturi mult mai mici de catre clienti.

Datorita accesului foarte mare la Internet al multor clienti magazinul are posibilitatea sa isi vanda produsele in orice colt al tarii. Clientii au posibilitatea sa vizioneze doar cu cateva click-uri intreaga oferta a magazinului.

Bineinteles ca nu puteti verifica sau pipai produsele dar puteti returna aceste produse daca acestea au probleme si bineinteles sunt in garantie. Acestea vor fi reparate fara cheltuieli din partea clientilor.

Magazinul are o foarte mare experienta, de 20 de ani activand pe piata si oferind sute produse la promotie. Magazinul are in stoc peste 80.000 de produse acestea fiind o garantie a vanzarilor de top ale magazinului. Magazinul are puncte de desfacere in numeroase orase, Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Baia-Mare, Alba-Iulia, sediul central si show-room fiind in comuna Floresti, judetul Cluj.

Marele avantaj al acestui magazin este faptul ca se bazeaza foarte mult si pe vanzarile online astfel usurand foarte mult cautarea unor produse specifice de catre clientii sai. Preturile produselor magazinului sunt destul de avantajoase foarte multi clienti alegand sa achizitioneze un produs al acestuia.

Livrarea se va face prin curierat rapid in functie de comenzile efectuate si de distanta unde trebuie livrat produsul comandat. Un alt mare avantaj este acela ca angajatii magazinului dau dovada de promptitudine si totodata seriozitate.

Clientul este pus in centrul atentiei pentru ca acesta sa fie multumit pe deplin de alegerea facuta si sa revina ulterior cu alte comenzi, sau sa recomande produsele achizitionate unor prieteni. De asemenea magazinul asigura service in garantie si post garantie pentru o mare parte din produsele comercializate.

De exemplu, se ofera service pentru centralele termice sau scule si utilaje. Toate acestea sunt realizate pentru a atrage tot mai multi clienti care sa devina fideli magazinului. Totodata un client care beneficiaza de mai multa atentie din partea angajatilor magazinului vor cauta sa achizitioneze tot mai multe produse. Un segment important al magazinului este reprezentat de inchirierea unor utilaje pentru constructii.

Aceste inchirieri se realizeaza la preturi cat mai avantajoase pentru clienti. Modalitatile de plata reprezinta un avantaj in favoarea clientilor. Aceasta se poate face prin numerar, card bancar, sau ordin de plata.

Clientii sunt atrasi bineinteles si de numeroasele branduri de renume comercializate de Epinvest. Bosch, DeWalt, Makita, Stihl, Honda, Motan, sunt doar cateva din brandurile comercializate de catre magazin. Nu ezitati sa accesati magazinul online.

Be Sociable, Share!