Extensii cusute pentru par

Share Button

Extensii cusute pentru parIn momentul in care esti o femeie pentru care imaginea conteaza foarte mult, cu siguranta vei pune mare pret pe podoaba ta capilara, astfel ca iti vei dori un par care sa aiba un volum cat mai mare, parul sa fie cat mai bogat si ingrijit, pentru ca imaginea ta sa fie una perfecta.

Din pacate insa, se poate intampla ca podoaba ta capilara sa nu arate nici pe departe asa cum ti-ai fi dorit, asa ca va trebui sa iti indrepti atentia spre extensii de par Lysee.ro, sis a iti alegi cele mai bune extensii pentru parul tau.

Ai putea sa iti indrepti atentia de exemplu spre extensiile de par cusute, despre care nu cred ca mai are rost sa mentionez faptul ca se prind prin sistemul de prindere coasere.

Acest tip de extensii pentru par sunt cele mai frumoase, pentru ca odata ce ele sunt aplicate, vor oferi un aspect mult mai voluminos. Extensiile de par cusute se pot imbina perfect cu parul natural, sunt foarte rezistente la tot felul de factori, si ce este mai important, nu sunt greu de intretinut.

Volumul si lungimea extensiilor vor fi diferite de la caz la caz, asa ca le vei putea cumpara in functie de preferinte, insa conteaza faoarte mult ca ele sa fie aplicate corect.

Tocmai de aceea, pentru aplicarea extensiilor cusute, ar trebui sa apelezi la ajutorul unui stilisti profesionist, iar ideal ar fi sa alegi un stilist foarte renumit. Chiar daca aparent pe scalp se impletesc suvitele de par si sunt foarte bine fixate, pee le vor fi apoi cusute fasiile cu extensii, iar modul de prindere pe cat este de renumit pea tat este de greu.

Tocmai de aceea trebuie sa apelezi la ajutorul unui stilist de top. Cu siguranta nu te va durea atunci cand iti vor fi aplicate extensiile, asa ca nu ai motive de ingrijorare. Singurul aspect neplacut, va fi disconfortul din primele ore, sau din prima si a doua zi, pentru ca vei avea sensatia unor cozi impletite foarte strans.

Modul de intretinere al acestor extensii este unul simplu, pentru ca ele se vor intretine exact ca si parul natural. Vei putea alege sa folosesti o masca de hidratare odata sau maxim de doua ori pe saptamana, daca iti doresi ca parul tau sa arate impecabil

Faptul ca parul care are atasate astfel de extensii se poate coafa, reprezinta deasemenea un alt mare avantaj al extensiilor de acest gen. Pentru coafarea parului, va trebui sa folosesti aparate care functioneaza la temperature inalte, iar aici amintim placa de intins parul, ondulatorul sau alte astfel de aparate.

Un alt mare avantaj al extensiilor cusute, ar fi faptul ca daca el ear fi aplicate de catre un specialist renumit, ar avea sanse foarte mari sa aiba o durata de viata extrem de mare, pentru ca ele vor fi cusute foarte bine si strans pe impletitura, astfel ca nu va exista riscul ca extensiile sa cada.

Asadar, daca ai nevoie de extensii de cea mai buna calitate, atunci extensiile cusute reprezinta cea mai buna alegere pentru tine.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!