Hamacele au fost folosite mii de ani

Dan Bradu seo

Hamacele au fost folosite mii de aniHamacele au fost folosite mii de ani in multe culturi diferite din intreaga lumea. Multi oameni prefer sa doarma intr-un hamac, mai degraba decat intr-un pat, din cauza confortului .

Dormitul intr-un hamac poate fi foarte benefic pentru spatele tau. Pe langa beneficiil pe care le aduce spatelui, hamacul are multe alte beneficii bine stabilite asupra organismului. Terapeutii au descoperit ca hamacele sunt foarte bune pentru decompresia spinarii.

Hamacele sunt estetic placute, frumos construite si va pot oferi relaxarea de care aveti nevoie. Un hamac, economiseste de asemenea spatiu intern valoros.

Pe piata sunt nenumarate modele de hamace si fiecare din ele are avantajele si dezavantajele sale. Incercati stiluri diferite inainte de a va decide ce tip de hamac este cel mai bun pentru nevoile voastre.

Hamacele sir sau maya sunt, de obicei, realizate manual si sunt cele mai confortabile hamace din lume.

Desi nu sunt la fel de durabile ca si hamacele franghie sau ca si hamacele tesatura, aceste hamace cu o ingrijire adecvata pot dura multi ani. Hamacele Maya sunt destul de pline de culoare si nu au distribuitoare ceea ce inseamna ca sunt bine aerisite si confortabile. Acest stil de hamac este cel mai bun pentru durerile de spate.

Hamacele franghie sunt foarte bune pentru un look classic dar nu sunt foarte confortabile. Acestea pot fi agatate intre copaci sau pe standuri special create pentru hamace. Cele care au spatii mici intre tesaturi sunt mult mai confortabile. Hamacele coarda sunt destul de durabile si sunt foarte bun pentru folosirea in aer liber.

Hamacele din tesatura sunt realizate dintr-o panza cu legatura solida. Hamcele acestea sunt foarte confortabile daca au distribuitoare detasabile. Hamacele din tesatura nu respira la fel de bine ca si hamacele Maya dar sunt destul de durabile si sunt potrivite atat pentru interior cat si pentru exterior.

Hamacele din tesatura sunt destul de usoare ca si greutate si sunt cele mai bune pentru excursii si sunt si rezistente la apa.

Exista mai multe moduri de a agata un hamac insa modul preferat de oameni este intre doi copaci, la umbra.

Atunci cand agatati un hamac folositi aproximativ 6 – 8 metri de funie rezistenta la intemperii puternice.

Standurile speciale, de asemenea, sunt folosite pentru a agata hamacele si acestea pot fi utilizate atat in interior cat si in aer liber. Standurile din lemn sunt cele mai bune pentru utilizarea in interior iar cele din metal sunt ideale pentru utilizarea in exterior.

Nu lasati niciodata hamacele expuse la intemperii. Luati hamacul in interior atunci cand nu-l folositi. Cele mai multe hamace vor dura multi ani daca sunt depozitate si intretinute corespunzator.

Hamacele Yucatecan sunt o afacere de famile. Acestea sunt realizate in colibe pentru tot in peninsula .

Folosind doua ace speciale si un cadru, construirea unui hamac de dimensiuni decente dureaza mai multe saptamani. Merida, capitala satului Yucatan, este centrul de productie a hamacelor si sunt magazine de specialitate in fiecare colt de strada. Satele Tixkokob, Chumayel si Teabo sunt deosebit de renumite pentru hamace lor. Ele sunt sursa, asa ca e destul de greu de invins varietatea si pretul pe care ei le ofera, dar puteti gasi un hamac frumos si la preturi foarte bune chiar aici in tara noastra .

Alte stiri actuale :

1. Jocuri din hamac
2. Le fauteuil hamac par Benjamin Hubert
3. Te-ai decis unde pleci vara asta?
4. En vacances à Belgique-les-Bains
5. Cat Crib : un hamac pratique et design pour le plus heureux des chats

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*