Huawei lanseaza Matebook E 2 in 1

Share Button

Huawei lanseaza Matebook E 2 in 1Astazi suntem la Berlin pentru a acoperi lansarea de catre Huawei a noii serii MateBook. Pentru aceasta a doua generatie, Huawei a oferit o clapeta de 13 inch destinata utilizatorilor premium, un dispozitiv de 15,6 inci pentru educatie si utilizare in birouri, iar urmatoarea generatie 2-in-1 numita MateBook E, vizeaza in mod clar imbunatatirea designului la prima lansare din anul 2016.

Poate ca, intr-o oarecare ironie, pentru ca am lasat incarcatorul principal la domiciliu, scriu aceasta veste de pe modelul din 2016 pe care il port ca dispozitiv de lucru de rezerva. Daca vrei alimentator laptop original, viziteaza Mentor-Market.ro.

MateBook E: Microsoft Surface sais Whaaaaat?

Cand Huawei a lansat Mate 2016, pentru o prima incercare, a tintit piata in care era nevoie de un astfel de device. La fel ca si ceilalti furnizori, cand faceau 2-in-1-uri, au existat unele optiuni de design care pareau putin ciudate, dar Huawei a avut cel putin inspiratie in aceasta zona, transferand ID-ul de design din topul seriei smartphone-urilor Mate. A fost, de asemenea, prima afacere a lui Huawei folosind procesoarele Intel intr-un dispozitiv de consum.

Ceea ce face MateBook E, ca produs de a doua generatie, este fixarea acelor puncte discutabile si aducerea device-urilor la cele mai recente echipamente hardware (upgrade-ul acestora).

Aceasta inseamna utilizarea celor mai recente procesoare Kaby Lake-Y, ajustarea configuratiilor care au vandut cele mai multe unitati si oferirea unei tastaturi si a unei clapete pe care utilizatorii o doresc de fapt. Este un pas bun de la MateBook din 2016, cu siguranta.

In centrul MateBook E este gama Kaby Lake Y, procesoarele de 4.5W de la Intel. Impreuna cu noua schema de numire Intel, aici MateBook E primeste fie Core m3-7Y30, fie Core i5-7Y54, care se potrivesc CPU-urilor similare cu ultima generatie, dar cu cea mai recenta microarhitectura folosind caracteristici actualizate precum Speed ​​Shift 2.

Aceste procesoare vin cu Intel HD 615 si vor fi livrate fie cu 4GB, fie cu 8GB de LPDDR3 si apoi cu memorie PCIe de 128 GB, 256 GB sau 512 GB. Ca si in MateBook 2016, acest lucru nu se poate extinde.

In afara de actualizarea procesorului, cea mai mare schimbare este in folia tastaturii. Folia de tastatura vine acum pe post de dispozitiv mai degraba decat un add-on, iar balamaua este actualizata pentru a permite o pliere de 160 de grade.

Spre deosebire de Surface care integreaza balamaua in dispozitiv, balamaua face parte din folie si ramane cu tastatura, dar se aliniaza cu spatele atunci cand nu este utilizata.

Mecanismul balamalelor nu este ceva deosebit, cum am mai vazut cu anumite modele inainte, dar in doar cateva minute de utilizare a devenit clar ca designul este unul robust pentru ceea ce trebuia sa fie.

Folia foloseste un nou conector cu 3 pini pentru MateBook E, mai degraba decat un 7-pin utilizat in dispozitivul mai vechi (ceea ce inseamna ca nu exista compatibilitate inapoi), iar tastatura s-a transformat acum intr-una cu design tip chiclet, rezistent la infiltrarile de lichide.

Be Sociable, Share!