iPhone 7, un telefon inca la moda

Dan Bradu seo
Share Button

iPhone 7, un telefon inca la modaDispozitivele iPhone 7 au fost lansate in anul 2016, si chiar daca au trecut mai bine de 2 ani de zile din momentul in care acestea au aparut pe piata, inca sunt dispozitive la moda.

Fanii terminalelor Apple care nu isi permit un model iPhone 8 sau un model iPhone X, isi indreapta si acum atentia spre un model iPhone 7, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta putin despre acest model.

Unul dintre motivele pentru care isi indreapta inca multi utilizatori atentia spre acest model este camera foto. Desi deja are o “vechime considerabila” pe piata, tinand cont de faptul ca mereu apar telefoane mobile noi, dispozitivul iPhone 7 face poze mult mai clare decat alte telefoane lansate in anul 2018. Camera foto principala a acestui model dispune de specificatii impresionante, motiv pentru care pozele facute cu un model iPhone 7 sunt impresionante.

Bateria telefonului reprezinta un alt motiv pentru care utilizatorii isi doresc un astfel de dispozitiv. Facand o comparatie intre o baterie iPhone 6 s Plus, si o baterie iPhone 7, putem vedea clar cum terminalul iPhone 7 rezista cu pana la doua ore mai mult timp incarcat.

Sistemul de operare iOS, care este total diferit de sistemul de operare Android reprezinta un alt motiv pentru care inca terminalele iPhone 7 sunt la moda. Din momentul lansarii, telefonul a suferit mai multe actualizari ale sistemului de operare, motiv pentru care putem spune ca se comporta la fel ca un telefon nou.

Aplicatiile si jocurile sunt mereu aflate intr-un proces de optimizare, motiv pentru care utilizatorii isi doresc un astfel de telefon, care sa ii surprinda cu cele mai noi aplicatii si jocuri.

Asadar, dupa cum se poate vedea, un terminal iPhone 7 are o serie importanta de avantaje, pentru care este extrem de apreciat de catre utilizatori.

Fireste, exista si utilizatori nemultumiti, la fel ca si in cazul oricaror alte telefoane, asa ca vom vedea pe scurt despre ce este vorba.

Unii utilizatori de iPhone 7 nu sunt tocmai multumiti de faptul ca nu exista nici un jack pentru casti atunci cand discutam despre modelul iPhone 7. Alti utilizatori se arata nemultumiti de faptul ca totusi, terminalul are un ecran destul de mic, acesta avand o diagonala de doar 4.7”.

Pentru unii utilizatori, o mai mare problema ar fi aceea ca telefonul nu dispune de nici o lumina care sa ii atentioneze atunci cand primesc notificari. Daca de exemplu, in cazul terminalelor Samsung clipeste un bec albastru, in cazul iPhone 7 nu exista un astfel de beculet care sa atentioneze existenta unei notificari.

Apoi, pretul terminalelor iPhone 7 pare a fi o problema pentru unii utilizatori, iar daca ne gandim logic, un model care a aparut in anul 2016 care este mai scump decat multe modele din anul 2018, probabil ca nu se merita. Tinand cont insa ca discutam despre un model iPhone 7, putem spune ca acesta isi merita pretul.

Asadar, iPhone 7, cu bune si cu mai putin bune, a fost si inca este un telefon la moda, un telefon pe care altii inca isi doresc sa si-l poata cumpara.

Be Sociable, Share!