Moda de a fi la moda

Dan Bradu seo
Share Button

Daca vreti sa fiti mereu in trend noi va recomandam sa comandati de pe Fashionvogue.ro.

Trecem in fiecare zi pe langa  oameni si ne intrebam de ce seamana atat de bine unii cu ceilalti. Oare sunt de vina hainele pe care le poarta? Sau frezele care seamana si ele sau castile ce emit aceleasi sunete?

Nu stim bine de ce dar parca suntem intr-un joc dea cine sa fiu eu azi. In final ajungem in abisul in care uitam de noi fiind transformati in pionii modei din aceste vremuri. Este la moda sa avem blugii rupti si parul vopsit in toate nuantele si e la moda sa ascultam un anumit gen de muzica. A fost o perioada in care era la moda sa fim tristi.

Sunt foarte cautate aceste lucruri pentru ca in ideea eronata a unora ele reprezinta de fapt biletul pentru a fi in gratiile societatii. Insa vina si intrebarea subtia oare suntem multumiti de noi cand ne privim si vedem  ca suntem niste creatii nereusite ale altor persoane care tot ce fac e sa ascunda sub diverse alcatuiri diforme singularitatea propriei persoane?

Pentru toti dar mai ales pentru adolescenti este un trend sa fie acceptati de societate si din cauza aceasta incearca sa se identifice prin valori comune cu un anumit grup de prieteni.

Moda-de-a-fi-la-modaIn momentul in care toate aceste valori in loc de a ajuta progresul ca persoana, pentru ca fiecare din noi ne dorim sa progresam si sa aflam cat mai multe, sa fim mici genii in anumite domenii de interes si sa fim apreciati pentru inteligenta pe car o avem, toate aceste valori sau nonvalori ne vor inchide orizonturile.

Vom ramane plafonati in zona in care singurul dar si cel mai important tel este acela de a arata bine si de a semana cu x si cu y vedeta sau de a purta haine ca ale lui p si q.  Privind asa pare ca ne apreciem atat de putin si ca ne inselam atat de mult in momentul in care vrem sa adoptam un set de nonvalori al societatii consideand ca aici se afla de fapt si adevarul.

Societatea ne da ma multe mode, ale prietenilor pe internet, ale masinilor de lux si incapatoare in care sa intre toata familia desi nu avem copii si nici familie, a telefoanelor mobile moderne cu care sa comunicam cat mai mult insa nu reusim sa fim deloc in comuniune.

Se pare ca intreaga paleta de oferte a uitat sa puna pe lista si moda de a avea bun simt, de a ne documenta despre unele probleme citind, de a nu folosi copy si paste, de a ne interesa de cei din jur si nu pe facebook pentru a vedea cati ani are o persoana, ce pasiuni are ci interesandu-ne ce probleme are cel de care ne pasa.

Prin urmare va recomandam hainele de calitate care sa va faca unici si nu moderni, care sa va preprezinte si sa va sublinieze pasiunile si nu cele care sunt identice cu ale tuturor pentru ca noi nu suntem copii.

Be Sociable, Share!