Motive pentru care sa inveti engleza

Share Button

Motive pentru care sa inveti engleza

Te intrebi de ce sunt atat de multe cursuri engleza copii? Este evident nu? Pentru ca engleza este cea mai cautata si cea mai importanta limba vorbita la nivel mondial. In acest articol va prezentam cateva motive de baza pentru care este foarte important sa stim engleza si sa o cunoastem la nivel foarte bun si cum ne poate influenta cunoasterea limbii engleze.

Engleza este o limba utilizata la nivel mondial. Chiar daca este a doua limba vorbita dupa mandarina daca ne luam dupa numarul de persoane care o vorbesc, engleza este limba pe care o veti utiliza cel mai mult in domenii vaste pentru ca este folosita in toate tarile care au o alta limba.

 

Asta inseamna ca engleza este o limba care va va oferi foarte mult dupa eforturile pe care le-ati facut pentru a o invata. Pana la urma pe langa provocarea intelectuala, daca puneti timp si efort in invatarea unei limbi straine tot efortul in sine este un lucru bun pentru ca invatarea unei noi limbi va ofera beneficii pe toate planurile.

Engleza va va oferi mai multe oportunitati. Fiind capabili sa vorbiti in limba Engleza va permite sa comunicati efectiv in mai multe tari si asta va deschide mai multe oportunitati. Puteti sa va gasiti mult mai repede un job daca stiti engleza, chiar si in alta tara si de asemenea puteti calatori oriunde pentru ca va veti putea intelege cu localnicii. In ceea ce priveste domeniul vanzarilor este evident ca veti putea comunica si cu clientii straini si veti putea sa faceti afaceri la nivel mondial.

Sunt mai multe domenii de activitate care implica plimbari in scop de afaceri si nu numai, cum ar fi turismul, liniile aeriene de transport si industria filmului care folosesc engleza ca si limba oficiala si de aceea foarte multi angajati din aceste domenii trebuie sa stie engleza. Asta inseana ca puteti vorbi engleza si veti vedea ca va puteti gasi mai multe joburi de unde sa alegeti dupa ce va terminati studiile.

Engleza va va face mai dorit de angajatori. Fiind fluenti intr-o a doua limba demonstreaza clar un creier puternic si reflecta o persoana care a petrecut timp, resurse si care s-a implicat pentru a stapani o noua limba. Dar in timp ce a fi bilingv este impresionant indiferent ce combinatii de limbi stiti, CV-ul va fi impresionant daca aveti in mod specific limba engleza in el.

Nu numai ca este o limba complexa dar poate arata si cat de bine ai invatat limba engleza si modul in care ati determinat care sunt cele mai bune limbi, deci este clar ca aveti si un simt intuitiv foarte bun pentru ca ati ales tocmai engleza.

Engeza este considerata limba afacerilor si este evident de ce. Daca aveti ambitia sa fiti o persoana de afaceri internationala este esential sa stiti engleza in mod fluent pentru ca nu aveti cum sa mentineti relatiile cu partenerii si cu clientii. Chiar daca nu va ganditi sa traiti si sa lucrati peste granita, asta nu inseamna ca nu veti descoperi ca limba engleza e utila.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!