Netgear Arlo – un webcam waterproof pe care te poti baza

Share Button

Netgear Arlo – un webcam waterproof pe care te poti bazaMonitorizarea casei tale a devenit mult mai usoara in ultimii ani. Conexiunile de internet foarte rapid, de tip broadband si aparitia router-elor wireless foarte performante, au dus la aparitia solutiilor de tip Netgear Arlo Smart Home Security System, foarte usor de instalat si foarte durabile. Daca esti interesat de angajari studio Angels of love, intra pe AngelsofLove.ro!

Arlo se alatura unui numar destul de generos de device-uri asa cum ar fi Dropcam Pro, Closeli Simplicam si Belkin Netcam HD.

Desi nu are feature-uri premium, ca de exemplu recunoasterea faciala, aceasta camera este waterproof, adica este rezistenta la apa. Cu alte cuvinte, o puteti instala oriunde, chiar si afara, fara a va ingrijora ca va fi afectata de ploaie si se va strica.

Aceste camere sunt de asemenea foarte flexibile. Daca nu doriti sa le montati in pozitia normala, exista suficiente tipuri de montura disponibile, de la montarea pe ziduri, la suspendarea pe diferite obiecte.

Din nefericire, aceasta camera nu isi poate schimba pozitia prin telecomanda, dar sunt destui utilizatori care vor trece peste acest detaliu, primand calitatea si durabilitatea camerei. Un alt dezavantaj totusi, ar fi faptul ca spre deosebire de alte sisteme din aceasta categorie care sunt conectate la electricitate permanent prin fire, camera Arlo functioneaza cu ajutorul unor baterii de tip CR 123.

Bateriile totusi, nu sunt cele AAA cu care probabil v-ati obisnuit, ci sunt unele capabile sa tina intre 3 si 6 luni la o singura incarcare, deoarece camera nu inregistreaza 24 de ore din 24.

Securitatea casei tale nu este singura modalitate de folosire pentru Arlo. O poti folosi pe un portal web, pentru videochat, cu aplicatii Android sau iOS, indiferent ca te afli la interior sau la exterior.

Din pacate, acest webcam nu are si functie de captura audio, asa ca pentru asta va trebui sa aveti un microfon la indemana.

Pana acum, nu ne-a fost dat sa vedem prea multe modele de webcam-uri waterproof, dar iata ca cei de la Arlo ne fac o surpriza placuta cu acest model nou. Performanta camerei este foarte buna, mult mai buna decat ne-am fi asteptat, putand fi folosita in orice conditii, fara nici un fel de probleme. Daca ar fi adaugat si un microfon, acest produs ar fi fost cu siguranta de nerefuzat, dar nici asa nu este de lepadat.

Daca este s-o comparam cu alte camere, putem spune cu certitudine ca acest model este unul deosebit, in cea mai mare parte din punct de vedere al calitatii de constructie. Durabilitatea este efectiv, atu-ul principal al acestei camere, in afara de rezistenta la apa. Nu stiu sa fi vazut pana acum un webcam mai durabil.

Poate rezista fara probleme la toate schimbarile climatice de la exterior, acolo unde majoritatea camerelor normale, dau gres dupa un timp foarte scurt de functionare (de la cateva zile pana la cateva saptamani, in functie de umiditate, temperatura, etc.).

Aceasta camera poate rezista in astfel de conditii luni de zile, fiind nevoie doar de reincarcarea acumulatorilor si de o minima intretinere, prin curatarea periodica a lentilei.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!