Plante ce actioneaza asupra stimularii sexuale

Share Button

Plante ce actioneaza asupra stimularii sexualeExista numeroase plante ce aduc beneficii imbunatatirii functiei sexuale si cresterii potentii, motiv pentru care pot fi utilizate cu incredere impotriva disfunctiilor erectile.

Unele dintre aceste plante fac parte din compozitia unor produse naturale,  menite sa creasca potenta sexuala, precum este produsul Tian Li. Site-ul www.webfarm.ro ofera informatii cu privire la acest produs si la compozitia sa.

Unele dintre plantele utilizate pentru calitatile lor de stimulare a activitatii sexuale sunt utilizate in medicina traditionala chineza inca din cele mai indeparte vremuri. O astfel de planta este ginsengul siberia, cu denumirea Eleutherococcus senticosus, ce face parte din compozitia produsului Tian Li, fiind intalnita in Asia de sud-est si nord-est. Radacina acestei plante ajuta la imbunatatirea rezistentei organismului impotriva bolilor si la echilibrarea acestuia, favorizand cresterea vitalitatii. 

Totodata, ginsengul siberian imbunatateste functia cardio-respiratorie, scade nivelul de colesterol, stimuleaza sinteza proteinelor in pancreas si nu in ultimul rand, este utilizat pentru a trata impotenta. Datorita compozitiei sale de acizi fenoli, zaharuri si vitamine, cat si de substante glicozide, revigoreaza, stimuleaza imunitatea organismului si imbunatateste activitatea sexuala.

Un loc de cinste printre plantele utilizate pentru a trata disfunctiile erectile il ocupa Troscotul chinezesc sau Polygonum multiflorum, prezent in compozitia produsului Tian Li sau Maraton Forte. Aceasta planta detine un efect calmant asupra inimii si revigoreaza organismul, actionand si asupra stimularii erectiei.  Planta se gaseste cu precadere in partea centrala si de sud a Chinei, iar proprietatile sale terapeutice sunt cunoscute de mai bine de doua milenii, fiind utilizata atat in Asia cat si  in Europa.

Datorita calitatilor sale antioxidante, oferite de continutul mare de glicozide stilben, al carei efect este asemanator resveratrolului, favorizeaza metinerea sanatatii organismului pentru o perioada indelungata si il sprijina in lupta contra radicalilor liberi. Totodata, troscotul chinezesc detine proprietati laxative si poate fi utilizat pentru a ameliora numeroase afectiuni, precum afectiuni cardiovasculare, hematologice, inflamatii ale ganglionilor limfatici sau inflamatii si eruptii cutanate.

Contruibuind la reintinerirea organismului, troscotul chinezesc, prezent in compozitia produsului Tian Li, este de un real folos in reintinerirea celulelor creierului, dupa cum au demonstrat oamenii de stiinta, datorita

faptului ca acesta contine un alcaloid ce reface celulele creierului si reintinereste glandele endocrine.

Inca din cele mai vechi timpuri, chinezii considerau ca troscotul chinezesc este capabil sa transforme firele de par albe in fire negre, astfel incat afectiunile impotriva carora poate fi utilizat Troscotul chinezesc sau
Polygonum multiflorum sunt numeroase, aducand multiple benefcii sanatatii organismului.

Din ce in ce mai mediatizata este si  Lycium barbarum, numita Goji Tibetan sau catina de garduri, planta ce a fost descperita in urma cu mai bine de 2000 de ani in urma si este apreciata ca un puternic stimulent sexual si antioxidant. Fructele de Goji sunt o importanta sursa de vitamine, minerale si aminoacizi,  ce confera echilibru organismului.

Fructele de goji sunt utilizate in medicina traditionala chineza, mongola si tibetana pentru a hrani energia yin  si a restabili circuitul optim al apei in organism, fiind extrem de apreciate si pentru calitatilor lor de a stimula functia sexuala.

Toate aceste trei plante, care se regasesc si in compozitia produsului Tian Li, sunt utilizate cu incredere datorita proprietatilor curative pe care le ofera de mii de ani si reprezinta o solutie impotriva disfunctiilor erectile, o solutie naturala si lipsita de efecte adverse asupra sanatatii.

Alte stiri actuale :

1. Meniul erotic
2. Sexul – a opta minune a lumii
3. Cum poţi ajunge la orgasm multiplu
4. Cum sa ai cel mai intens orgasm, in functie de zodia ta
5. 6 poziţii sexuale din Kamasutra, contra durerilor de spate
6. Tehnici de sex oral ca să-ţi duci iubitul pe culmile plăcerii
7. Cele mai bune plante afrodisiace care îți pot îmbunătăți viața sexuală

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!