Posibile probleme ale modelelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Share Button

Posibile-probleme-ale-modelelor-iPhone7-si-iPhone7PlusStim cu totii ca telefoanele cele mai performante de pe piata, sunt fara indoiala cele produse de catre Apple, si cele produse de catre cei de la Samsung.

Cu siguranta, fiecare persoana, in momentul in care vrea sa isi cumpere un telefon mobil inteligent nou, isi indreapta atentia spre unul dintre acesti doi producatori. Telefoanele acestor doi mari producatori, sunt mai scumpe decat modelele celorlalti producatori, insa in ceea ce priveste performantele, sunt cu mult superioare.

Deci, in acest caz, este usor de inteles de ce majoritatea utilizatorilor atunci cand vor sa isi cumpere un alt dispozitiv nou, isi indreapta atentia spre aceste branduri. Ei bine, in continuare as dori sa vorbim insa despre terminalele Apple.

In ciuda faptului ca sunt extrem de performante, si totodata destul de costisitoare, la fel ca si telefoanele altor branduri, pot si aceste terminale sa intampine anumite probleme de functionare, si sa fii nevoit sa cauti un service de reparatii iPhone unde sa iti duci terminalul la reparat.

O prima problema semnalata in cazul modelelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus, este aceea in care ecranul terminalului este negru sau blocat. Pentru remedierea imediata a problemei va trebui sa fortezi repornirea telefonului, care nu iti va sterge datele salvate in dispozitiv.

Vei putea sa fortezi repornirea chiar si daca ecranul este negru, iar butoanele nu reactioneaza la comenzi. Pentru a efectua aceasta operatiune va trebui sa tii apasat in acelsi timp atat butonul Adormire/Trezire, cat si butonul de scadere pentru volum, pana in acel moment in care pe ecran iti va aparea emblema Apple.

Este foarte posibil ca dupa ce ai efectuat aceasta operatiune, dispozitivul sa functioneze la capacitate maxima. In cazul in care acesta tot nu porneste, trebuie sa il conectezi la sursa de alimentare si sa il lasi sa stea o ora la incarcat. Dupa doar cateva minute insa va trebui ca pe ecran sa iti indice faptul ca telefonul se incarca.

Daca nici dupa o ora, nu iti apare ca se incarca, trebuie sa verifici atat incarcatorul, cat si sursa de alimentare. Daca acestea sunt in regula, atunci va trebui sa iti duci de urgenta dispozitivul la un service gsm, pentru ca trebuie reparat.

Este posibil insa ca telefonul sa se deschida, insa in continuare sa se blocheze. In acest caz trebuie sa il conectezi la un calculator si sa deschizi iTunes, iar mai apoi sa il fortezi sa reporneasca. Vei tine simultan apasat butonul Adormire/Trezire, si butonul de reducere pentru volum, insa nu vei elibera butoanele cand va aparea sigla Apple ci le vei tine apasate pana va aparea modul recuperare.

Cand iti va aparea sa selectezi restaurare sau actualizare, vei alege actualizarea, astfel ca prin intermediul iTunes se va incerca o reinstalare iOS, fara a se sterge datele salvate.

In cazul in care operatiune va dura mai mult de 15 minute, atunci telefonul va iesi din modul recuperare, iar tu va trebui sa repeti pasii 2 si 3, si anume sa repornesti fortat telefonul, iar apoi sa intrii in modul recuperare.

In cazul in care nu reusesti nici cum aceasta operatiune, va trebui sa iti duci dispozitivul la un service.

Dan Bradu seo
Be Sociable, Share!