Prima problema majora pentru Samsung Galaxy S8

Dan Bradu seo
Share Button

Prima problema majora pentru Samsung Galaxy S8Utilizatorii de smartphone, de fiecare data cand vor dori sa isi cumpere un astfel de dispozitiv, mai intai de toate se vor orienta spre terminale ale celor mai renumiti producatori de pe piata, in speranta ca se vor putea folosi foarte mult timp de acestea, fara nici o problema.

Aceasta alegere a lor este oarecum fireasca, daca stam sa tinem cont de faptul ca, telefoanele brandurilor precum Samsung de exemplu, ruleaza mult mai bine si nici nu se blocheaza, in comparatie cu terminalele altor producatori nu la fel de renumiti.

Cei care isi doresc sa isi cumpere un smartphone de la acest brand, cu siguranta au o multime de variante la dispozitie, pentru ca Samsung este genul de producator care scoate pe piata atat telefoane foarte peformante, precum Samsung Galaxy S8 (care este cel mai nou si cel mai performant telefon de la acest brand), dar si telefoane cu performante medii, la preturi atractive fiecarui buzunar.

In cazul in care ai de gand sa optezi pentru un terminal Samsung Galaxy S8, poti opta pentru un telefon single sim sau pentru unul dual sim.

Un astfel de telefon este pur si simplu impresionant, atat in ceea ce priveste designul, cat si in cee ace priveste specificatiile tehnice pe care nu le vom aminti in acest articol, asa ca se merita cu siguranta sa iti alegi un astfel de model.

Cum nu exista inca pe piata telefonul perfect, chiar si un asemenea telefon care se apropie de perfectiune, poate totusi intampina anumite probleme, iar una dintre acestea ar fi legata de display.

Au fost pana acum o multime de cazuri intalnite in care utilizatorii care au optat pentru acest model impresionant de smartphone, s-au plans de faptul ca display-ul terminalului are o tenta de culoare rosie.

Cei de la Samsung au recunoscut insa faptul ca multi utilizatori au intampinat aceasta problema, astfel ca au anuntat rapid lansarea unui update care poate sa rezolve problema.

In cazul in care ai si tu un asemenea smartohone, care intampina o astfel de problema, ar fi indicat sa il duci la un service gsm Bucuresti profesionist, pentru ca acolo lucreaza specialisti in reparatii Samsung, si iti vor putea remedia problema.

Alti utilizatori de Samsung Galaxy S8 insa, au ajuns deja cu terminalul in service tot pentru o problema legata de display, insa aceasta a fost cauzata de un soc mecanic, iar rezultatul a fost evident spargerea telefonului.

O reparatie care consta in inlocuirea display-ului pentru un asemenea telefon, cu siguranta va fi destul de costisitoare, asa ca in momentul in care un utilizator opteaza pentru un astfel de smartphone, in primul rand trebuie sa ii faca o polita de asigurare.

Odata trecut acest prim pas, telefonul va trebui sa fie neaparat protejat de accesoriile compatibile de protectie, pentru a nu trece prin situatii neplacute.

Ei bine, una peste alta insa, aceste probleme legate de display sau mai bine zis de tenta rosie aparuta pe display au fost remediate sau se vor remedia, iar utilizatorii se vor bucura in continuare de terminalul ales.

Be Sociable, Share!