Principalele servicii in stomatologie pe care le poti gasi in Iasi

Share Button

Iasul este recunoscut pentru serviciile sale in stomatologie oferite de-a lungul timpului. Din acest punct de vedere, putem spune ca Iasul nu duce lipsa de clinici de specialitate in stomatologie, ci dimpotriva.

Iar acest lucru este pe deplin explicabil, cata vreme in Iasi avem o universitate de medicina si facultatea de medicina dentara, de pe bancile careia ies anual mii de absolventi.

Nu in ultimul rand, orasul a dat tarii nume sonore in domeniul stomatologiei si medicinei, in general, astfel incat se poate spune ca Iasul reprezinta un punct de reper pe harta stomatologica a Romaniei.

Turismul medical, dezvoltat si datorita stomatologiei

Dan Bradu seo

Nu in ultimul rand, putem spune ca Iasul a devenit atractiv si pentru cei care cauta servicii de calitate in stomatologie Iasi. Din acest punct de vedere, sunt persoane din afara care isi programeaza concediul in Romania sau la Iasi, tocmai pentru a isi rezolva problemele stomatologice.

Acest lucru se explica prin serviciile inalt calitative oferite la Iasi, dar mai ales prin prisma preturilor competitive intalnite aici.

Caci, daca in strainatate un implant dentar fast and fixed ajunge la cateva mii de euro, in Iasi acest lucru este inca destul de atractiv, ajungand la preturi de cateva ori mai mici. Iar acest lucru se poate constata nu doar in cazul implanturilor, ci si al altor servicii in stomatologie.

Servicii de calitate in stomatologie generala

Atunci cand cauti o clinica stomatologica in Iasi sau in orice alt judet al tarii, trebuie sa urmaresti insa nu doar preturile, ci si principalele servicii de care poti beneficia aici. Astfel, poti benefcia de servicii de stomatologie generala, in care sunt tratate o gama larga de afectiuni, incepand de la cele ale gingiilor, pana la cele ale aparatului dentar si al cavitatii bucale, in ansamblu.

Un alt serviciu pe care il poti gasi in Iasi este cel de endodontie microscopica. Practic, acesta se ocupa cu tratarea afectiunilor pulpei dentare cu ajutorul microscopului profesional, limitand astfel nu doar durata interventilor, cat si durerea.

Prin urmare, vremurile in care medicii lucrau cu acele pentru rezolvarea unor obturatii de canal mai mult pe incercate, astazi, cu ajutorul tehnicilor de endodontie microscopica, interventiile sunt mult mai sigure si mai tintite. Acest lucru diminueaza spre zero riscul de recidiva al infectiilor dentare, conducand in primul rand la un diagnostic corect si, mai apoi, la un tratament eficient.

Nu in ultimul rand, dincolo de serviciile de radiologie dentara, la clinicile de specialitate poti beneficia de servicii eficiente de chirurgie orala. In acest mod, toate problemele tale de natura orala pot fi rezolvate intr-un singur loc, fara cheltuieli si deplasari suplimentare.

Be Sociable, Share!